Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNO IZDANJE

Nina Badrić oduševila fotkom u badiću: 'Baš mi je lijepa jer nije fotošopirala sliku'

Nina Badrić
Foto: Promo
1/11
28.07.2021.
u 08:30

-  Samo živi samo budi - napisala je u opisu objave stihove iz pjesme 'Put ka sreći' Gorana Bare. Fotografija je brzo dobila više od 15 tisuća lajkova, ali i brojne komentare.

Pjevačica Nina Badrić (49) i ovo ljeto provodi u svom stanu u Jelsi na Hvaru, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako uživa u crnom kupaćem kostimu. 

-  Samo živi samo budi - napisala je u opisu objave stihove iz pjesme 'Put ka sreći' Gorana Bare. Fotografija je brzo dobila više od 15 tisuća lajkova, ali i brojne komentare. 

- Baš mi je lijepa jer nije fotošopirala sliku, napisala je jedna obožavateljica, a fotografiju su joj s oduševljenjem komentiral i Jelena Rozga, Bojana Gregorić Vejzović i Pamela Ramljak. 

Foto: Instagram

Nina je u nedavnom intervjuu za Večernji list rekla i kako provodi dane na Hvaru. 

- Ovo vrijeme u kojem smo se našli doživjela sam kao blagoslov. Prihvatila sam situaciju i, kako je svima, tako je i meni. Osmislila sam svoj život drugačije i napravila mnoge stvari koje sve ove godine nisam stizala. Imala sam priliku konačno stati.

Dane provodim mirno i bez stresa. Rano odem spavati, rano se budim i imam svoju dnevnu rutinu u kojoj mi ponekad i fali vremena da napravim sve što sam zamislila. Ne poznajem život bez rada. I vjerojatno nikada sama ne bih napravila rez u svome poslu da se ovo nije dogodilo. Shvatila sam da sam nedostajala sama sebi, rekla je Nina. 

VIDEO: Brkovi su predstavili svoj prvi LP 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
10:03 28.07.2021.

Što bi značilo:1. da nije lijepa kada fotošopira, 2. još si lijepša kad fotošopiraš,3. lažemo te da si lijepa kad ne fotošopiraš

BR
Breoxs
14:33 28.07.2021.

Ja bih je rado vidio u bikiniju na leopard uzorak. i da pije neki coctail u suton.

NE
nemanatrag
14:28 28.07.2021.

Breaking news

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije