Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Vruće fotke! Žanamari pozirala u badiću: 'Svaki dan bez šminke, mali obroci i veliki kokteli'

Žanamari
Foto: Instagram screenshot
1/17
28.07.2021.
u 07:00

Naime, Žanamari je objavila dvije fotke na kojima izgleda odlično. Na jednoj od njih pozira na moru u badiću dok je na drugoj, lini se spremna za izlazak, iako na sebi ima samo gornji dio badića, pripijene tajice i štikle.

Pjevačica Žanamari Perčić ponovno je iznenadila pratitelje fotografijama svojeg isklesanog tijela. Naime, Žanamari je objavila dvije fotke na kojima izgleda odlično. Na jednoj od njih pozira na moru u badiću dok je na drugoj, lini se spremna za izlazak, iako na sebi ima samo gornji dio badića, pripijene tajice i štikle. 

Foto: Instagram

- Ten boje cimeta, svaki dan bez šminke, bikini umjesto odjeće, mali obroci i veliki kokteli, hotel s 5 zvjezdica u najljepšem gradu na svijetu - stoji uz objavu pjevačice koja je uz fotke podijelila i svoju listu ciljeva za odmor. 

Foto: Instagram

Fotka u badiću skupila je preko 11 tisuća lajkova, dok je fotka u tajicama nešto novija i ta je zasad skupila preko četiri tisuće. 
Osim lajkova dobila je i gomilu komplimenata. 

'Predivna', 'Vrh', 'Uživaj na odmoru',  'Izgledaš sjajno' pisali su joj pratitelji. 

Podsjetimo, Žanamari je nedavno u objavi otkrila kako joj Instagram briše fotografije na kojima je u kupaćim kostimima koje sama dizajnira. Pozirala je omotana tkaninom od koje će uskoro napraviti bikini jer joj brišu fotke, našalila se. 

- Ovo je možda jedini način da nosim svoj badić na Instagramu, a da me Instagram algoritam ne restrikta. Pa evo jedna iz proizvodnje koja možda i uspije doći do vas. Uskoro ću isfurati badić u ovom materijalu, pa eto bilo bi divno da me nitko ne prijavi za prekršaj, jer sam obukla kupaći kostim kojeg sam i dizajnirala. Ako se to nastavi događati morat će se moji dečki s kojima surađujem fotkati u bikinijima umjesto mene. Čujem da dečki smiju biti na plaži čak i na Instagramu. Žene će uskoro morati ovako fino doći u tvornicu po par metara materijala i umotati se do grla za fotke s ljetovanja - napisala je. 

VIDEO Sutra u Premiumu Večernjeg lista pogledajte dokumentarac 'Whitney: Biti svoja'

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Bill Carson
Bill Carson
09:20 28.07.2021.

Doktor je nadogradio tijelo, šminka na 100% pokrivenosti, fotogoraf je fotošopirao tijelo. Feministički zaključak: prirodna ljepotica.

MA
MaksovMesar
09:02 28.07.2021.

Takvih u Mađarskoj uz cestu za 20-30 € koliko ti srce želi....😁😁😁

Avatar Apsalar
Apsalar
08:03 28.07.2021.

Ne smi se o Novkoviću, samo Bandiću.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije