Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako joj je teško

Nikolina Ristović o okolnostima smrti supruga: 'Ta pitanja me vrijeđaju, potrebno mi je malo suosjećanja'

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/12
11.05.2022.
u 07:57

Nikolina je, kako prenose srpski mediji kazala da joj trenutačno treba malo mira i privatnosti. Inače, detalje obdukcije iznio je Miša Grof, Ristovićev tata.

Nakon što je stigao nalaz obdukcije, Nikolina Ristović oglasila se o okolnostima smrti svog supruga Vidoja Ristovića. Nikolina je, kako prenose srpski mediji kazala da joj trenutačno treba malo mira i privatnosti. 

"Još uvijek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumijevanja. Što se tiče uzroka Vidojeve smrti, što se tu ima komentirati. Ta pitanja o maserki me vrijeđaju, ništa neću poduzimati i ne znam koji su moji daljnji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo suosjećanja", kazala je za Republiku

Inače, detalje obdukcije iznio je Miša Grof, Ristovićev tata, koji je prvi put nakon smrti sina dao izjavu za srpske medije.  – Naša tuga za sinom je neizmjerna, srce nam se slama! Nije primjereno ni da se drugi ni ja bavimo temama koje su toliko prizemne i sramotne, u trenutku kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram reći da moj sin nije umro tijekom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo jer mu je zakazao dišni sustav, što je je prouzročilo popuštanje rada srčanog mišića –  kazao je tužnim glasom Miša Grof, pa dodao: – Molim Vas nemojte oskvrnjivati uspomenu na mog sina, oca dvije divne kćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!

Obitelj preminulog podijelila je datum i mjesto sprovoda u priopćenju za medije.  "Neizmjerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini života. Obavještavamo rođake i prijatelje da će se sprovod održati 12. svibnja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 sati. Otac Viktor, majka Marija, supruga Nikolina, kćeri Mateja i Una Sofija. " Posljednji pozdrav našem Vidoju, neka te anđeli čuvaju", stoji u priopćenju obitelji koje je objavio Kurir.

Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

Komentara 4

ZV
zvezdomor
08:15 11.05.2022.

premasirale ga maserke

HC
Hc77
22:22 11.05.2022.

Jao si ga Pisekici ako su potpisali predbracni,kak bu sad stara smokva novog sponzora nasla...

JM
juretic.milan
16:18 11.05.2022.

Da ponovim: gonite se u tri znate već čega i vi, i Pišek, i Sopek, i Vidoje također.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije