Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija

Stranci na Twitteru ne staju s komentarima nakon što se Mia nije plasirala u finale: 'Hrvatska je opet pokradena'

Mia Dimšić na tirkiznom tepihu u Torinu
Foto: Nderim Kaceli / ipa-agency.net
1/9
11.05.2022.
u 07:34

Kao i obično, mnogi su se požurili komentirati ovaj spektakl, a neki stranci na Twitteru osvrnuli su se i na Mijin nastup. Naime, smatraju da je Hrvatska i drugi put pokradena, nakon što naša predstavnica nije uspjela izboriti finale.

Pjevačica i ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Euroviziji Mia Dimšić (29), nažalost, nije se uspjela plasirati u finale ovog natjecanja. Kao i obično, mnogi su požurili komentirati ovaj spektakl, a neki stranci na Twitteru osvrnuli su se i na Mijin nastup. Naime, smatraju da je Hrvatska i drugi put pokradena, nakon što naša predstavnica nije uspjela izboriti finale. 

"Slovenija, Hrvatska i Danska zaslužile su se kvalificirati", jedan je od komentara.

 

"Hrvatska, Danska, Austrija i Albanija toliko su opljačkane i dobili smo Moldaviju i Švicarsku u kvalifikacijama? Što su uopće stavili u vodu u Italiji da izazovu ~taj~ rezultat?" stoji u drugom. 

 

"Također razočarana što Hrvatska nije uspjela. Previše me razočarala Latvija da skoro nisam primijetila. Definitivno neke druge zemlje bih zamijenila za te dvije", pisala je gledateljica.

 

"Hrvatska je dvije godine zaredom pokradena. Prošle godine je bilo gore. Albina je trebala ući u finale 2021.", napisao je jedan obožavatelj ovog natjecanja prisjetivši se Albine koja se također nije plasirala u finale prošle godine. 

 

Ipak bilo je i onih kojima se pjesma baš nije svidjela. 

"Mia Dimšić je tako slatko ljudsko biće, ali njena pjesma 'Guilty Pleasure'.. je zaista samo guilty pleasure. Pjesma se vrlo brzo ponavljala, a ni prijelaz s engleskog na hrvatski nije pomogao. Interpretativni ples bio je zbunjujući", napisao je jedan gledatelj. 

 

Osim Mije, mnogi su nezadovoljni što nije prošla Albanija, a brojni fanovi jako su razočarani što nije prošla Latvija, s pjesmom koja je već neko vrijeme hit na platformi Tik Tok

Inače, u finalnoj emisiji, koja je na rasporedu u subotu, nastupit će: Švicarska, Armenija, Island, Litva, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Nizozemska. U drugoj polufinalnoj emisiji, koja je na rasporedu u četvrtak, doznat ćemo još deset finalista koji će se boriti s ovim zemljama za pobjedu. U finalu nastupaju i predstavnici ''velike petorke'' koju čine Francuska, Njemačka, Italija, Španjolska i Velika Britanija. 

VIDEO Mia prije nastupa: 'Bit ću energična i dati sve od sebe, drugo me ne zanima'

Komentara 43

IS
isulj2
07:50 11.05.2022.

Je, stranci se svi uneredili od tvitanja.

ME
MediciKM
08:02 11.05.2022.

Budimo iskreni i realni, pjesma uopće nije za Eurosong. Neka pjesmu napišu ljudi koji su imali dobre rezultate na takvim natjecanjima, još su živi.

HR
HREN0VKA
12:19 11.05.2022.

Maja Blagdan - Sveta ljubav 4. mjesto 1996. /// Doris Dragović - Marija Magdalena 4. mjesto 1999. /// Danijela Martinović - Neka mi ne svane 5. mjesto 1998. /// Magazin & Lidija Horvat Dunjko - Nostalgija 6. mjesto 1995. /// Goran Karan - Kad zaspu anđeli 9. mjesto 2000. Sve drugo nije vrijedno spomena, muka mi je kad se sjetim tko je tamo sve bio, Feminnem, Severina, Claudia Beni, Nina Kraljić, Nina Badrić je tamo poslana bez ikakvog natječaja, itd. Ukinite tu sramotu i prestanite nas sramotit, isto vrijedi za Miss, od vrha smo pali na dno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije