Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačka karijera

Nikolina Pišek nakon sapunice dobila ulogu i u filmu

nikolina pisek
pixsell
23.04.2011.
u 11:02

Zahtjevnim projektom PIšek će se vinuti do visina koje su daleko iznad njezinih dosadašnjih poslova među kojima su uglavnom bili voditeljski angažmani i gostujuće uloge

Nakon uloge u seriji "Najbolje godine", u kojoj je glumila alkoholičarku Luciju, voditeljica Nikolina PIšek nastavlja glumačku karijeru. Njezin uspon ubrzat će se novom atraktivnom zadaćom u filmu, otkrila je sama Nikolina na svom Facebook profilu.

- Mali film za veliko platno - pohvalila se seksi voditeljica Nove TV svojim prijateljima, a prenio srpski Story.

Zahtjevnim projektom PIšek će se vinuti do visina koje su daleko iznad njezinih dosadašnjih poslova među kojima su bili voditeljski angažman u inačici Big brothera - "Operaciji trijumf", a po jedanput se pojavila i u serijama "Bračne vode" i "BItange i princeze".  

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
11:11 23.04.2011.

pa nekako je vidim na holivudskom platnu, tamo nitko neće skužit to afektiranje na hrvatskom!

SA
sandrina
17:35 23.04.2011.

kakvi projekti-takva i glumica....ŽBLJ kategorija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije