Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Neven usporedio našu poznatu plažu s tangama, komentari ga ne štede: 'On je ozbiljno zagorio'

Foto: RTL, Facebook
1/7
18.05.2021.
u 10:17

"Taj Zlatni rat je ko da da bi stavio tange na stol pa bi to ispalo kao taj otok, to jest, otok izgleda ko gaće iz većeg pogleda", objasnio je farmer.

Show 'Ljubav je na selu' polako se primiče kraju pa većina farmera uživa na romantičnom putovanju s djevojkom koju je odabrao. Neven Landek (26) i njegova odabranica Samanta odmaraju na Braču. 

Neven je doveo Samantu na Zlatni rat i pitao je zna li po čemu je poznat, a ona je rekla kako misli da je stvar u lijepoj plaži."Nije baš po plaži nego po tome što se plaža izmiče kada puše vjetar, nije isti oblik", objasnio je Neven svojoj "zlatnoj djevojci", a zatim otkrio na što njega podsjeća izgled te plaže. 

"Taj Zlatni rat je ko da da bi stavio tange na stol pa bi to ispalo kao taj otok, to jest, otok izgleda ko gaće iz većeg pogleda", objasnio je farmer. 

Foto: RTL, Facebook

Nije dugo trebalo da ga gledatelji 'poklope' komentarima na društvenim mrežama. "Neven kao da je iz obitelji Pogrešno skretanje", napisao je jedan od gledatelja. "Koliko vidim njegov se život svodi ili na gepek ili na gaće...Neven gaćar", komentirao je drugi. 

"Jao imat ću traume od Nevenovih izjava", nadovezala se jedna od gledateljica". "Mene je sramota umjesto njih", "Koji lik majko mila", "On je ozbiljno zagorio"

Foto: Facebook/TS Auris
, nizali su se komentari na društvenim mrežama. 

Foto: RTL, Facebook

Foto: RTL, Facebook

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Albinom Grčić

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:12 18.05.2021.

Ništa me ne čudi njegovo ponašanje i izjave, koje su na nivou djeteta u drugo razredu osnovne škole. Nije on jedini takav u ovom šou ima ih sigurno 80%. Kriva je produkcija (valjda su im ovi bili najjeftiniji), tu se vidi kvaliteta kadra kojeg zapošljava RTL koji je odgovoran za sve ove piz...ije koje se u njemu događaju. Landeka nije ni svjestan što se sa njim sprdaju.

ZB
Zoki-Bijela
10:41 18.05.2021.

U 4 ujutro probuditi i mokrim rucnikom tuci.. Sve lijeci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije