Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao katastrofu

Neugodna situacija za izbornika Meksika, s tribina ga bodrile i supruga i ljubavnica

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.07.2018.
u 21:52

Juan Carlos Osorio navodno je dvije godine u vezi sa sportskom novinarkom Marianom Zacarías koja je bila na tribinama tijekom utakmice između Meksika i Brazila kada je na tribinama bila i Osorijeva supruga.

Mediji u Meksiku o izborniku njihove nogometne vrste, Juanu Carlosu Osoriju više su prostora posvetili njegovom ljubavnom životu nego neuspjehu Meksika na SP-u.

Svi pišu kako je Osorio više vremena u Rusiji posvetio tome da spriječi susret svoje supruge i ljubavnice, nego što je brinuo o događanjima na terenu. Naime, na utakmicu između Meksika i Brazina s tribina su izbornika i reprezentaciju bodrile njegova supruga i ljubavnica, sportska novinarka Mariana Zacarías.

Izbornikova supruga utakmicu je gledala s njihovom djecom, a Mariana je bila malo dalje od njih i na društvenim mrežama se hvalila fotografijama s utakmice.

Meksički mediji pišu kako je zbog afere s novinarkom njihov izbornik bio poprilično dekoncentriran u zadnje vrijeme, a navodno njegova  supruga zna da ima ljubavnicu. 

- Supruga zna da Juan Carlos zadnje dvije godine večeri provodi kod ljubavnice, čak mu je i rekla da zna za njegovu aferu, ali on ju je uvjerio da je sve to plod njene mašte - rekao je blizak izvor. 

1/16

 

Komentara 3

NA
narcis660
07:17 13.07.2018.

To je pravi baja....Budaletina i točka.

OD
oltar domovine
08:07 13.07.2018.

a nije mu bilo lako... hehe

LI
liliZG
11:41 13.07.2018.

"ma draga, ti fantaziraš, ..nogometaši i ja svako večer imamo duhovnu obnovu, ... nije to što misliš"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije