Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez gaćica

Nakon pobjede Vatrenih Žanamari ispunila je svoje obećanje

Žanamari Perčić
Foto: Instagram
1/7
12.07.2018.
u 14:31

Pjevačica se slikala bez gaćica kao što je i obećala, a umjesto gaćica na sebi je imala Mandžukićev dres.

Prije otprilike tjedan dana ponesena nogometnom euforijom pjevačica Žanamari Perčić obećala je kako će se fotografirati bez gaćica ako naša nogometna reprezentacija uđe u finale SP-a u Rusiji.

Nakon jučerašnjeg ulaska Hrvatske u finale pjevačici nije preostalo ništa drugo nego ispuniti obećanje, a sve je objavila na Instagramu.

 

 

- Sinoć se proslavilo noćnim kupanjcem. Nisam imala pri ruci badić, ali sam imala Mandžukićev dres. Koliko ste vi bili ludi sinoć? Čekam vaše najluđe fotke - napisala je Žanamari uz fotografiju ne kojoj na sebi ima gornji dio kupaćeg, a umjesto donjeg dijela kupaćeg poslužio joj je Mandžukićev dres.

Reakcije na ovu fotografiju bile su različite i kod jednih su izazvale oduševljenje, dok su drugi govorili kako joj ovo nije trebalo.

- Što možemo očekivati ako osvojimo zlato ne prvenstvu? - pitao je jedan od obožavatelja. Uz komplimente kako je lijepa i zgodna, ali bilo je i dosta kritika.

- Mario će biti oduševljen što je netko pokrio guzicu njegovim dresom.....curo polupala si lončiće definitivno,brukaš se. - napisao je pak jedan obožavatelj. 

Žanamari Perčić
1/16

Komentara 18

Avatar RuAF
RuAF
14:48 12.07.2018.

Tu je dole Đorđe stradao, pokoj mu duši.

IP
info_punkt
17:35 12.07.2018.

padaju gaće urvama ko lišće u jesen...

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
15:57 12.07.2018.

Ako osvojimo finale dam ti ga da si ga stavis ispod dresa samo se javi ali bez pobjede nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije