Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loto djevojke

Ne razmišljamo o skandalima, već o tome da nekog usrećimo

vanja halilovic (1)
Foto: pixsell
1/3
18.03.2012.
u 09:03

Vanja Halilović i Jelena Glišić od 31. ožujka vodit će Loto na HTV-u u redizajniranom studiju. Nove loto-djevojke uzbuđeno i malom dozom treme čekaju prvo emitiranje uživo.

Kada se u subotu 31. ožujka u HTV-ovoj emisiji Loto 7/39 zavrti bubanj dobitne, brojeve gledateljima će prvi put izreći voditeljica Vanja Halilović. Dan poslije u Lotu 6/45 igrače će pozdraviti bivša Miss Universe Jelena Glišić.

Dvije ljepotice nove su loto-djevojke, a angažman na javnoj tv za obje je uzbudljiva prekretnica u životu.

Trema će početi na šminkanju

– Loto se u mome dome igrao redovito, tako da sam upoznata s igrom – kaže Jelena, koju ćemo u udarnom terminu prije Dnevnika gledati srijedom i nedjeljom. Priznaje da nije tremašica, ali s obzirom na to da će prvi put voditi emisiju uživo, doza nervoze postoji.

– Vjerojatno će na dan snimanja na šminkanju polako početi trema. Zamislit ću si da pričam nekome iz obitelji i mislim da će onda sve dobro proći – ističe Jelena, koja bivšoj premijerki Jadranki Kosor ne zamjera što je iz reklame HTZ-a prije dvije godine izbacila kadar s njezinom guzom.

– Ma to je bilo davno! Da sretnem bivšu premijerku, samo bih je ljubazno pozdravila – smije se Jelena.

Na njezin novi profesionalni izazov ponosan je i dečko Bojan Milohanović, bivši mister Hrvatske. – U svemu što radim imam Bojanovu potporu – kaže.

Zadovoljne jedna drugom

Vanja Halilović došla je na HTV s NeT-a gdje je vodila Dnevnik.

– Iako je emisija kratka, traje pet minuta, zahtijeva veliku koncentraciju. Prolazimo edukaciju u Hrvatskoj lutriji, učimo zakone, ponavljam fonetske vježbe – priča Vanja te se nada da će gledanost Lota i u osvježenom izdanju biti odlična.

– Nadam se i da ću nekome donijeti sreću – kaže sa smiješkom. Uz loto-djevojke vezani su i skandali, no lijepa plavuša, koja je punila novinske retke zbog afere s Goranom Ivaniševićem, a navodno već neko vrijeme ljubi Franu Barbierija, ne razmišlja o tome da će opet biti pod povećalom javnosti.

– Ne bojim se skandala jer su uz njih uvijek vezane i predrasude. Trudim se da mi privatni život ne ugrožava posao – tvrdi. Novu kolegicu kratko hvali: Normalna i komunikativna cura. Jako dobro funkcioniramo!

Komentara 8

MA
malicki
10:12 18.03.2012.

kad ti je životni uspjeh \"miss\" ili slično ispred imena, ili kad si voditeljica s voditeljskim angažmanom kojeg se nitko ne može sjetit, onda se zna kako, zašto i koliko ćeš trajat. za dizat kuglice ne moraš imat previše mozga, al neke stvari na televiziji moraju bit: dikcija, kultura ponašanja, gestakulacija i sl. no, kako i s vladom tako i ovo. za koga je - dobro je...

HO
horton
12:30 18.03.2012.

Kako je izgledao natječaj za ovo radno mjesto? :) Moraju znati brojeve do 39. Prednost dobar izgled.

CO
CovjekSaAtlantide
21:13 18.03.2012.

E Jeleno ako me želiš usrećit imam i ja par kuglica kojima možeš rukovati, a iznad njih je gratis štap...:D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije