Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 - kuhaj!

Natjecatelji kalkuliraju, a žiri traži samo jedno

Foto: RTL
1/4
16.04.2018.
u 15:08

Nas u žiriju više apsolutno ništa ne zanima, kandidati moraju dokazati da su spremni, da žele i znaju kuhati, kaže Mate Janković.

U ovoj fazi natjecanja od kandidata showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' očekuje se da znaju čitati recept, pa makar on bio i djelomično napisan.

Osam parova podijeljeno je u dva tima, koje vode Andrea i Barbara te Nikolina i Otto. S obzirom da su prošli polovicu sezone, od kandidata se očekuje da mogu napraviti jelo po receptu u kojem su navedene samo namirnice, dok je opis pripreme napisan u natuknicama. Kandidati će upravo takav zadatak dobiti u večerašnjoj epizodi showa, kada će vođe timova podijeliti koverte na kojima je napisan samo naziv jela.

„Za 100 000 kn natjecatelji bi trebali biti dorasli ovom izazovu, budući da se uskoro prikazuje 50. epizoda. Nas u žiriju više apsolutno ništa ne zanima, kandidati moraju dokazati da su spremni, da žele i znaju kuhati“, kaže Mate Janković, koji u ovom dijelu natjecanja očekuje samo odlična jela.

Da je zadatak zanimljiv i poprilično težak, dokazuje i napetost među kandidatima. Dok vođe tima „Ribice“ , Andrea i Barbara, kalkuliraju kome će dati koju kovertu, Nikolina i Otto sebi ostavljaju onu za koju smatraju da sadrži najteži recept, a Vjeko iz tima "Zlatno prase" je uvjeren da se među receptima krije zamka.

„Ma, je li ovo zamka? Imam čudnu smjesu kojom punim meso… Ima u receptu šema, prevara! Svašta se događa na setu, u tim receptima je uvijek neka caka“, u nevjerici će Vjeko, koji ne vjeruje žiriju kada mu kaže da su recepti točni, samo „nisu objašnjeni u tančine“.

Hoće li natjecatelji profitirati od kalkuliranja i hoće li Vjeko naći „zamku“, doznat ćemo već večeras u 21:05 sati, kada se na RTL-u prikazuje nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije