Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVJEZDICE

Najmlađa natjecateljica i na pozornici s prijateljem od kojeg se ne odvaja

Foto: RTL
1/3
12.04.2018.
u 08:44

Nova sezona glazbenog showa počinje u subotu na RTL-u u 20 sati.

Ove subote u 20 sati na RTL-u starta nova sezona glazbenog showa "Zvjezdice" u čijem žiriju ove godine sjede Indira Levak, Mia Negovetić, Luka Nižetić, Enis Bešlagić i Zdravko Šljivac.

Za sudjelovanje u showu prijavilo se 2000 djece, najboljih sedamdesetero je uspjelo izboriti svoje mjesto pod reflektorima najpoželjnijeg dječjeg talent showa, a samo jedan od njih postat će treća hrvatska 'Zvjezdica'.

Najmlađa natjecateljica ove sezone je petogodišnja Gabrijela Žutić. Slatka petogodišnja djevojčica iz Velike Gorice obožava pjevati dječje pjesme te svugdje sa sobom, pa čak i na pozornicu, nosi svog najboljeg prijatelja – plišanog medvjedića!

Publika će upoznati i Marina Crnjaka, osebujnog četrnaestogodišnjaka koji je već imao prilike sudjelovati u glazbenom showu, njemačkom The Voiceu gdje je stigao do finala!

Uz navedene, u trećoj sezoni 'Zvjezdica' sreću će po drugi put okušati Đana Smajo iz Splita koja je sudjelovala u prvoj sezoni ovog showa gdje je bila u finalu s Mijom Negovetić.

1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije