Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se iz bolnice

Nataša Janjić završila na hitnoj operaciji: 'Hvala svim liječnicima i osoblju, pozdrav iz horizontale'

Foto: Instagram
1/5
07.06.2021.
u 08:24

"Ovim putem velika hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale!" napisala je glumica uz fotografiju iz bolničkog kreveta.

Glumica Nataša Janjić Medančić produljeni vikend koji je sada iza nas odlučila je, kao i većina Hrvata, iskoristiti za odmor i bijeg od svakodnevnih briga i obveza. Sa suprugom Nenadom, sinom Tonijem i kćeri Katjom krenula je na more, no nakon niza nepredviđenih situacija završila je u splitskoj bolnici na hitnoj operaciji i zabrinula pratitelje kojima se javila na društvenim mrežama te im otkrila što se točno dogodilo. 

"Ono kad se mama i tata spuste na more… Nakon kalvarije na autoputu s plakanjem, igrama gladi i prijestolja dvoje mališana, vožnje više nego uobičajenog trajanja, interventnog zaustavljanja na svakoj pumpnoj stanici, pa kad se konačno dočepaš baka/dida- servisa u Splitu i odahneš malo i zamiriše ti odmor… Onda uslijedi temperatura jednog, posjeti pedijatru, noćna dežurstva, a zatim i bubrežni kamenac zbog kojeg završiš na hitnoj operaciji, tek onda možeš ovaj produženi vikend smatrati kompletnim!!!" napisala je Nataša i zahvalila osoblju na brizi. 

"Ovim putem veliko hvala svim liječnicima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju KBC-a Križine u Splitu na divnom tretmanu. Pozdravljam vas sve iz horizontale!" zaključila je glumica te na kraju u heštegovima dodala ''mama se vraća'' i ''ovako se može'', iz čega se da iščitati da se glumica trenutačno osjeća puno bolje. 
.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, Janjić je u braku sa suprugom Nenadom Medančićem dobila sina Tonija (2) i 10-mjesečnu djevojčicu Kaju. Nedavno je progovorila o izazovima s kojima se suočava kao majka. "Do grla sam u djeci! Znate ono kad maštate o dvoje preslatke dječice pa se sudarite s onim danima kada jednostavno mislite da vam ne ide? Treći tjedan vrtića, druga virozica za redom i ponovo smo kod kuće. I ova malena koja još samostalno ne sjedi, još ne hoda, tek puže i voli po rukama. Oba pelenaša", napisala je nedavno Janjić koja se ovih dana našla i u nezgodnoj situaciji nakon što je s Jelenom Veljačom javno pozivala na linč socijalnih radnika, a zbog svega je zaradila i kaznenu prijavu.  Društvenim mrežama širila se Facebook prepiska u kojoj su sudjelovale Nataša Janjić i Jelena Veljača. Iako iz screenshota koji se dijelio nije jasno koja je točno tema, Veljača je pisala u komentaru: "Krv im je*em uhljebarsku." "Svi su ubojice. Svi odreda. Ignoranti smrdljivi", odgovorila je Janjić u screenshotu. Zbog svega se naposljetku i javno ispričala u podužem statusu na Facebooku. 

Foto: Instagram screenshot
VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

 

Komentara 6

DU
Deleted user
09:34 07.06.2021.

Zaista mi nije jasna potreba nekih ljudi da cijeli svoj svakodnevni život stavljaju na uvid javnosti. To što se njoj dešava dešavalo se i dešava se milijunima drugih pa je ruku na srce vrlo dosadno za gledati i čitati, a krajnje je upitno takvim trivijalnostima puniti novine. Zaista ne znam kako nakon svega kao što vidimo novine misle naplaćivati sadržaj, ja ga ne bi plaćao ne jer mi nije interesantan nego nii iz principa. Mislim da će to biti žešći fjasko. Ako želiš prodati sadržaj daj mi nešto što ima neku vrijednost. Za ostalo tu su forumi blogovi i facebook. Kakav je smisao da VL naplaćuje sadržaj koji uzima sa Facebooka gdje je isti besplatan

GA
GandalfovBrat
08:33 07.06.2021.

super su mi ovi što se pate s jednim ili dvoje djece

BE
berija
17:20 07.06.2021.

Dajte članke i o ostalim ljudima koji su u bolnici! Zašto je ona važna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije