Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ga se?

Omiljena tinejdžerska zvijezda u novom filmu glumit će ubojicu Teda Bundyja

Foto: Instagram
1/3
06.06.2021.
u 23:00

Iako je bio jedan od najpopularnijih glumaca tijekom 2000-ih, Murray nakon završetka „One Tree Hill“ nije ostvario zapaženiju ulogu. Istaknuo se u tinejdžerskoj seriji „Riverdale“ na Netflixu gotovo tri godine.

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda vraća se glumi. Chad Michael Murray, poznat po seriji „One Tree Hill“ i filmu „Pepeljuga“, naći će se u ulozi serijskog ubojice Teda Bundyja u novom filmu „American Boogeyman“.

Film će pratiti potragu detektiva i profilera iz FBI-a za Bundyjem, a režirat će ga Daniel Farrands, poznat po horor filmovima od kojih se ističe „The Haunting of Sharon Tate“ iz 2019. godine. U tom je filmu glavnu ulogu odigrala Hillary Duff, koja je s Murrayem surađivala na „Pepeljugi“.

- Murray je jako talentiran i vješto usvaja Bundyjem šarm i zavodljivu prirodu, osobine koje je poznati ubojica iskoristio da dobije povjerenje svojih žrtava, kao i društva – rekao je Jonathan Deckter, predsjednik produkcijske tvrtke Voltage Pictures koja radi na filmu.

Uz „American Boogeyman“ najavljen je i film „American Boogeywoman“ koji će prikazivati mladu Aileen Wuornos, serijsku ubojicu o kojoj je već snimljen film „Monster“ 2003. godine. Wuornos je tada glumila Charlize Teron koja je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu.

Ovo je još jedan u nizu filmova o Tedu Bundyju , a posljednji „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile“, sa Zacom Efronom u glavnoj ulozi, objavljen je 2019. godine na Netflixu. Poznati serijski ubojica na filmu je dosad prikazan šest puta. „American Boogeyman“ s prikazivanjem bi trebao krenuti u američkim kinima u kolovozu.

Chad Michael Murray je američki glumac koji je popularnost stekao u tinejdžerskim serijama i filmovima. U „One Tree Hill“ glumio je od 2003. do 2009. godine, a obožavatelji posebno pamte njegovu vezu s kolegicom iz serije, glumicom Sophijom Bush. Murray i Bush svoju su vezu okrunili i brakom 2005. godine, no ljubavna sreća nije dugo trajala pa su glumci objavili razvod nakon samo pet mjeseci. Danas je Murray u braku s glumicom Sarah Roemer s kojom ima dvoje djece.

Iako je bio jedan od najpopularnijih glumaca tijekom 2000-ih, Murray nakon završetka „One Tree Hill“ nije ostvario zapaženiju ulogu. Istaknuo se u tinejdžerskoj seriji „Riverdale“ na Netflixu gotovo tri godine.

VIDEO Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije