Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postala je nebinarna

Poznata glazbenica iznenadila obožavatelje: 'Ovo je uslijedilo nakon puno iscjeliteljskog rada'

Foto: instagram
1/4
07.06.2021.
u 07:00

- Shvatila sam, nakon što sam godinama svoj život živjela za druge, pokušavajući se uklopiti u patrijarhat, jer oni vode industriju i središte su svega – podijelila je Demi – pomislila sam kako me patrijarhat sputava.

Poznata pjevačica i glumica Demi Lovato nedavno je objavila da se identificira kao nebinarna i da će koristiti zamjenicu „oni“, a sada je kao gost u emisiji Jane Fonde priznala da joj je patrijarhat branio da se ranije tako identificira i predstavi javnosti.

 - Shvatila sam, nakon što sam godinama svoj život živjela za druge, pokušavajući se uklopiti u patrijarhat, jer oni vode industriju i središte su svega – podijelila je Demi – pomislila sam kako me patrijarhat sputava.

Izjavila je da su patrijarhat i tradicija ograničavale njezinu slobodu.

- Da sam slušala patrijarhat, moj život se nikada ne bi promijenio, moj rod, moje zamjenice se nikad ne bi promijenile – rekla je Lovato. Otkrila je i da zamjenice „oni“ najbolje predstavljaju fluidnost koju osjeća i da joj dopuštaju da bude ono što jest

- Omogućava mi da budem autentična i iskrena prema osobama koje jesam i koje i dalje otkrivam – poručila je.

Foto: reuters

Bivša dječja zvijezda svoju odluku da se identificira kao nebinarna objavila je na Twitteru.

- Ovo je uslijedilo nakon puno iscjeliteljskog i samorefleksivnog rada. Još uvijek učim i ulažem u sebe, i ne tvrdim da sam stručnjak ili glasnogovornik. Dijeljenje ovog s vama sada otvara novu razinu ranjivosti za nas -  napisala je.

Lovato trenutno radi na novoj dokumentarnoj seriji „Unidentified with Demi Lovato“ o potrazi za izvanzemaljcima, a ranije ove godine objavljena je serija „Dancing with the Devil“, u kojoj je govorila o mentalnim problemima, borbi s ovisnošću i seksualnom zlostavljanju. Otkrila je tako da ju je diler od kojeg je kupila drogu napastovao, te da je nakon predoziranja doživjela tri moždana i srčani udar.

VIDEO Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac


 

Ključne riječi

Komentara 4

TE
Tena1987
12:45 07.06.2021.

za nju se godinama zna da je psihicki nestabilna. Pardon, oni. One. Ona.

DU
Deleted user
11:49 07.06.2021.

Nije joj lako jadnici

Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
10:20 07.06.2021.

💩 uh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije