Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila pratitelje

Nataša Janjić Medančić pokazala prostrani dnevni boravak i slatki obiteljski trenutak

Foto: Instagram
1/15
24.10.2022.
u 17:51

Na fotografiji Nataša sjedi na podu sa svoje dvoje djece, na podlozi za vježbanje, a usput drži uteg. Iza glumice vidljiv je prostrani dnevni boravak kojeg je obitelj jednostavno i minimalistički uredila

Hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić (40) sa suprugom Nenadom Medančićem, sinom Tonijem i kćeri Kajom do prošle je godine živjela u zagrebačkom stanu u samom centru, u blizini Botaničkog vrta. No, zgrada je stradala u potresu i dobila crvenu naljepnicu, zbog čega su se nakratko morali iseliti iz stana. Nakon dva mjeseca, vratili su se u svoj stan, a u svibnju su napokon našli drugu opciju i potpuno se preselili u novi dom, dok stari preuređuju.

Novi stan nalazi se na zagrebačkoj Trešnjevci, a glumica je sada podijelila s pratiteljima obiteljski trenutak i usput pokazala prostrani dnevni boravak. 

Na fotografiji Nataša sjedi na podu sa svoje dvoje djece, na podlozi za vježbanje, a usput drži uteg.

Foto: Instagram

- Ovo se zovu vježbe s opterećenjem! Nema isprike da od ponedjeljka ne treniramo, je li tako? - napisala je pored fotografije, a pratitelji su se složili s glumicom.

"S najslađim opterećenjem", "Odlično", "Tri nijanse ljepote", "Op op", pisali su joj pratitelji pod fotografijom.

Na fotografiji vidi se minimalistično uređen dnevni boravak koji sadržava sivi trosjed, a na zidu su bijele slike. 

Sretni par se vjenčao krajem 2018. godine u potpunoj tajnosti, a glumica je sretne vijesti potvrdila za Novu godinu 2019. Sina Tonija dobili su sredinom veljače 2019., a malena Kaja stigla je u srpnju 2020.

VIDEO>>Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije