Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno

Nataša Janjić i Joško Lokas nakon žestoke svađe prekinuli vezu?

lokas
Goran Stanzl/Pixsell
03.04.2010.
u 21:04

Par je navodno nakon burne svađe odlučio krenuti svatko svojim putem. Nataša je odbila komentirati ove napise rekavši kako su blagdani i nema namjeru komunicirati s medijima

Veza glumice Nataše Janjić i Joška Lokasa na klimavim je nogama. Kako prenosi Index par je ovaj tjedan nakon jedne žestoke svađe prekinuo ljubavnu romansu. Dok je voditelj „Upitnika“ bio nedostupan za komentare o ovoj glasini, Nataša je za ovaj portal rekla kako ovo blagdansko vrijeme provodi sa obitelji i nema nikakvu namjeru komunicirati sa medijima. Par je već negdje na samom početku veze jednom prekinuo, kada se Lokas navodno vratio svojoj supruzi koja mu je nedugo nakon što se odselio od nje rodila njihovo treće dijete. Prije Joška Lokasa, Nataša je bila u vezi sa redateljem Antonijem Nuićem.

Komentara 10

TM
tesla moj ponos
10:51 04.04.2010.

Što oni imaju tražiti - zajedno ? Mogu se seksati i nakon toga se osjećati kao - životinje ! Svaka neka krene svojim - putem ! Vrijeđam životinje - jer oni nisu dostojni usporedbe s njima !!!

MA
maria
11:28 04.04.2010.

Joj, \"genijalne\" su mi te žene koje kao u nadi vraćanja muža rađaju \"spasonosno\" dijete! To je za žaliti. Kako kretena vratiti nazad? Nikako!

FE
Fedele
23:43 03.04.2010.

Posvadjali se i razišli ?! Da čovjek ne povjeruje ! Ovo je vijest koja ruši s nogu !! Cijelu noć neću moći zaspati !!! Nakon ove vijesti, \"Podravka\" je - definitivno - pala u drugi plan !! Strašno !! Prestrašno!! Prestrašno !!! Da čovjek ne povjeruje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije