Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Publika jedva čeka

Nastup uoči Valentinova: Rasprodan je Severinin koncert u Areni Varaždin

Severina održala koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
03.02.2023.
u 18:40

Severina je prije dva mjeseca objavila novu pjesmu 'Vjerujem u Boga' koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova.

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s kolikim iščekivanjem očekuju njezin ponovni nastup u svom gradu. Ne čudi, stoga, informacija kako su karte rasprodane i puno prije samog koncerta, najavljenog za petak, 10. veljače. Svi oni koju su na vrijeme osigurali ulaznice, u Areni Varaždin prisustvovat će glazbenom spektaklu za koji se Severina posebno priprema, kako bi im i ovaj put ostao u najljepšem sjećanju.

Prošireni glazbeni sastav na pozornici, koji je obilježio i nekoliko zadnjih Severininih velikih koncerata, poput onog na Ljetnoj pozornici u Opatiji, ali i dočeka Nove godine na splitskoj Rivi, zajedno sa Severinom provesti će Varaždince kroz retrospektivu njezinih najvećih hitova. Neupitno je kako će, posebno osmišljen repertoar, sastavljen od najstarijih do najnovijih pjesama omiljenih publici, sjajno pristajati ovoj prigodnoj, predvalentinovskoj, večeri.  

Severina je prije dva mjeseca objavila novu pjesmu 'Vjerujem u Boga' koju autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova. Svoj doprinos pjesmi dao je i dječji zbor 'Zagrepčanke i dečki', otpjevavši između ostalog znakoviti stih ''Moje ruke sad traže mir, malih sretnih žena običnih…'', dok Darko Drinovac potpisuje režiju za spot. Kada je objavila ovu pjesmu otkrila je i kako će se njezin novi album zvati "Sorry" te ga planira objaviti u ožujku ove godine na prvi dan proljeća.  Tada će službeno biti objavljena A strana albuma, a među pjesmama koje će se naći na njemu je i singl nazvan "Vjerujem u Boga".

VIDEO Slavni Hrvati napustili su gradove i pronašli bolji život na selu: 'Kad dođeš tu, sve ti stane'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije