Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila da je trudna

Šuška se kako voditeljica Iva Šulentić bebu čeka s računalnim stručnjakom iz Zagreba

Foto: HRT
1/10
03.02.2023.
u 09:44

Šuška se kako ljubav traje već neko vrijeme te da ju je Iva pomno skrivala od očiju javnosti. Njezin navodni izabranik sistemski je inženjer iz Zagreba Bruno Šunjić.

Voditeljica Iva Šulentić (39) jučer je sve iznenadila priznanjem u emisiji koju radi. Naime, Iva je u emisiji ''Kod nas doma'' otkrila da je trudna. Ugostila je psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je razgovarala o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima, a potom otkrila ovu vijest.

– Toliko sam se povezala s djetetom da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta jest ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni – drhtavim glasom rekla je Iva. Uskoro su na Facebook stranici emisije ''Kod nas doma'' i njezini kolege iz redakcije uputili čestitku budućoj mami. 

Iva, inače, ne govori mnogo o svom privatnom životu, a ovim je potezom iznenadila. No, sada se počelo šuškati o još nekim detaljima iz njezina privatnog života. Navodno voditeljica dijete čeka sa svojom novom ljubavi, no ona to nije potvrdila. Šuška se kako ljubav traje već neko vrijeme te da ju je Iva pomno skrivala od očiju javnosti. Njezin navodni izabranik sistemski je inženjer iz Zagreba Bruno Šunjić. Bruno je profesionalac za računalne sustave, a par je zajedno godinu dana. Prvo putovanje bilo im je ono na Bahame kojim se Iva počastila za svoj 39. rođendan. Prema njihovim društvenim mrežama, može se vidjeti kako su prošle godine bili i u Italiji.

Voditeljicu smo kontaktirali u vezi s ovim natpisima, a njezin odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.

Inače, Iva iza sebe ima jedan brak i to sa psihologom Igorom Mikloušićem. Par je zajedno bio tri godine, a u bračnu luku uplovili su nakon četiri godine veze. Sudbonosno ''da'' izgovorili su u zagrebačkoj crkvi sv. Franje Ksaverskog, a vjenčano slavlje organizirali u Laubi, gdje su stigla brojna poznata lica naše estradne scene. Ljubavna sreća završila je 2019. godine, a nakon toga o njenom ljubavnom životu ništa se nije znalo. Dodajmo i da je Iva prije veze s Mikloušićem bila u četverogodišnjoj vezi s glazbenikom Lukom Nižetićem, a prekinuli su 2011. godine te ostali u prijateljskim odnosima.  

VIDEO Let 3 snima spot za pjesmu 'ŠČ' s kojom nastupaju na ovogodišnjoj Dori

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Ena4444
Ena4444
11:38 03.02.2023.

Čestitam Iva, uživaj u trudnoći (i ćuvaj se) i neka vam je sretno!

DU
Deleted user
23:34 05.02.2023.

Mene zanima gdje je sad onaj admin/ica što mi je nekidan dvaput izbrisao pristojan komentar na članku o jednoj drugoj ženi, a vezano za brak-ove?! Zašto ne izbriše ovih čak pet apsolutno neprimjerenih komentara na članku o trudnoj ženi tj. djetetu?! Ima debelo dvostruka mjerila!

GR
grodar
13:49 03.02.2023.

čestitam fodore?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije