Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentina miletić

Naša zgodna voditeljica objavila fotke iz Italije, pozirala je u badiću i pokazala savršenu liniju

Foto: instagram
1/9
21.06.2023.
u 07:00

Valentina Miletić je pozirala na brodu u badiću, tamo je bila s prijateljicom, te se čini da se odlično zabavila u Portofinu.

Radijska i televizijska voditeljica Valentina Miletić trenutačno je na odmoru, a svoje obožavatelje počastila je fotkama na kojima je u badiću. Vidi se da Miletić uživa na moru u Italiji, a slike joj je lajkalo više od 3000 pratitelja. 

- Život je lijep - napisala je Miletić i dodala da se nalazi u Portofinu. 

 


Miletić je pozirala na brodu u badiću, tamo je bila s prijateljicom, te se čini da se odlično zabavila. Ova radijska i televizijska voditeljica od sredine srpnja postala je nova i ravnopravna članica nogometnog podcasta Nove TV “Utakmicu po utakmicu” koji se emitira na portalu gol.hr uz već standardnu i uigranu ekipu koju čine voditelji Ivan Ljubić, Igor Ćurković i Mateo Pukšar. 

VEZANI ČLANCI

Miletić pozorno prati sport, a kako je razvila tu ljubav, otkrila nam je u intervjuu. 

- Datira iz djetinjstva, od malih nogu sam uvijek nešto trenirala i doma se gledao sport. U nekim životnim fazama bila sam malo više u tome, u nekim malo manje, ali u principu sport je uvijek bio prisutan na ovaj ili onaj način - napisala je. 
Otkrila nam je da je i sama sportski tip. 

- Jesam, skroz sam sportski tip. Treniram obavezno 4-5 puta tjedno, uvijek ću radije otići negdje prošetati nego sjesti na kavu. A ako imam koji slobodan dan, volim se maknuti negdje malo dalje, obožavam putovati, vidjeti neke stvari koje do sad nisam.

Ona se 2021. preselila iz Splita u Zagreb. Komentirala je kako se prilagodila. 
 - Nije mi bilo posebno teško jer sam inače dosta prilagodljiva i mogu se snaći bilo gdje. Vrijeme nije baš kao u Splitu i nisam naravno oduševljena s tim, ali nije ni da plačem za suncem, nisam došla tu zbog lijepog vremena. Promet je zapravo ono s čim sam imala najviše problema i imam ih još. Ovdje jednostavno gubiš previše vremena u autu i ritam života treba prilagoditi tome, dok ti u Splitu treba 10-15 min od jednog do drugog kraja grada. Ali što je, tu je, prilagodiš se nekako i tome.

VIDEO U povjerenju by Neven Ciganović - Natko Beck

Komentara 7

MA
Mapetshou
19:01 21.06.2023.

Kako su neki ovdje već primijetili, gospodična je očigledno unakažena plastičnom kirurgijom. Dokle god će mediji, novine i televizija, veličati tu grotesku epitetima "zgodno", "lijepo" itd. dotle će mladi i stremiti tom "standardu ljepote". Osobno, ne da ne vidim nikakvu ljeputu ovdje, nego mi se gadi.

DU
Deleted user
13:47 21.06.2023.

Lijepa fotka

Avatar Mlečanka
Mlečanka
22:13 21.06.2023.

svaka žena kad se zaželi komplimenata otiđe u Italiju...jer tamo joj svi viču: Ciao bellaaaa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije