Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u opatiji

Naša glumica otvorila je sezonu kupanja: 'Melem si za oči i dušu'

Foto: Instagram
1/19
27.03.2024.
u 23:00

Katarina je pozirala u bijelom kupaćem kostimu i ogrtaču u istoj boji, a linijom se pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama i oni su je obasuli lavinom komplimenata.

Glumica i modna dizajnerica Katarina Baban (35) na društvenim mrežama je pokazala da je otvorila sezonu kupanja za ovu godinu. Katarina je pozirala u bijelom kupaćem kostimu i ogrtaču u istoj boji, a linijom se pohvalila pratiteljima na društvenim mrežama i oni su je obasuli lavinom komplimenata. "Jako si zgodna!", "Wow ti si raj za oči i melem za srce i dušu", pisali su joj. Katarina je uživala u sunčanom danu otkrila da se nalazi u Opatiji

Podsjetimo, Katarina je nedavno progovorila o  razlici između stvarnog i života na društvenim mrežama u novoj objavi na kojoj se nalazi bez trunke šminke. - Reality vs Instagram. Koža nije ispeglana fotka provučena kroz filtere. Nikako. Pa ni ona najsavršenija koža. Koža ima teksturu. Flekice. Prištiće. Pore. Ožiljke. Bore. I to je normalno. Svi ju želimo dovesti do savršenstva i blagoslovljeni su oni (mogu ih na prste jedne ruke nabrojati) koji nemaju nikakav problem s kožom. Fotke koje svakodnevno viđamo nisu realne. Stvaraju iskrivljenu sliku stvarnosti pa time (čak i nama starijima) rade komplekse, počela je glumica objavu.

- Ne mogu ni zamisliti koje posljedice to ostavlja na mlade curke. Imam sreću pa sam probleme s prištićima i tenom prolazila u periodu kada društvene mreže nisu bile sveprisutne. Da jesam- ne znam kakav trag bi ostavilo na moju psihu. Samopouzdanje mi je i ovako bilo narušeno. Da se razumijemo, bitka još traje i pomirila sam se s tim da će trajati vječno. Jednostavno imam takvu kožu. Sad sam na miru s tom činjenicom. Dajem sve od sebe da bude što zdravija i ljepša, ali nisam više opterećena time da mora izgledati savršeno. Jer ne mora. Uz dobru prehranu, profi savjet i odgovarajuću njegu mogu se čuda napraviti, zaključila je Baban.

VIDEO Kate Middleton otkrila da ima rak

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mrbr
mrbr
12:38 28.03.2024.

Ajmeee, li-po-ti-ca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije