Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmišlja

Bolesna pjevačica najavila odlazak iz Zagreba: Tamo je normalno pustiti dijete samo u dućan

Foto: Instagram
1/10
06.12.2020.
u 11:38

Bivša Feminnemka se u zadnjih par godina potpuno posvetila vjeri pa su njezine objave u posljednje vrijeme isključivo religijske prirode. Ipak sada je prokomentirala da razmišlja o preseljenju na Krk.

Pjevačica Nika Antolos godinama se bori s multiplom sklerozom, a svoje iskustvo s tom bolešću često dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama. Bivša Feminnemka se u zadnjih par godina potpuno posvetila vjeri pa su njezine objave u posljednje vrijeme isključivo religijske prirode. Ipak sada je prokomentirala da razmišlja o preseljenju na Krk.

"Razmišljam, sad kad odem na Krk, dal’ da se uopće vraćam?" započela je Antolos.

"Ondje je normalno pustiti dijete samo u dućan, posaditi što god prije ručka, za isti ubrati nešto. Umjesto Jaruna vikendom, gledati valove svaki dan. Možda kupiti barku i raditi ono sto sam s nonićem, popodne krpati mrežu od jutrašnjih divljih peraja. Reći Sienni što ide u vršu i kako da našu uvijek pronađe lako" napsiala je i dodala:

"Znati svakog susjeda u dušu, u šlapama kod tete Ane skočiti po njen češnjak. Pa do dućana,na noge,pozdraviti cijelo malo selo usput. Nedjeljom se uvući u svježe ispeglanu odjeću i gledati kako sve se oči mjesta, spuštaju nizbrdo do Križa. Predvečer skakutave srne špijunirati po zavojitim šumarcima. Na Čavlenu s domaćim divnim ljudima piti kavu na plaži, dok djeca nam krote već pitome valove. Ili ostati ovdje. Ne znam. Mir je ondje gdje je moj Gospodin = svugdje. Ali ondje, kao da veza je čišća" zaključila je Nika.

 

Ključne riječi

Komentara 15

DU
Deleted user
12:04 06.12.2020.

Prekrasno razmišljanje i prikladno za nedjelju. Želimo joj sve najbolje. Sretno!

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:07 06.12.2020.

i meni je to san....

HE
Herceg
12:28 06.12.2020.

Mozda zbog godina ili neznanja,meni nije uopće poznata,zelin joj svako dobro i da joj se zelje ostvare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije