Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Trener Edo nije mogao zaustaviti suze kad je ugledao ovu kandidatkinju

Foto: RTL
1/6
06.12.2020.
u 10:25

Emotivan trenutak u finalu pete sezone RTL-ovo showa bio je kada je u studio ušla Marica Korolija.

Kada je sinoć u finalu pete sezone showa "Život na vagi" na pozornicu došla Marica Korolija mnogi su zanijemili kada su vidjeli njezinu novu figuru. Najemotivnija je bila reakcija trenera Ede koji nije mogao sakriti suze kada je ugledao Maricu. 

- Kako je lijepa ova žena! Marice, ostavila si me bez riječi, Edo je u šoku - rekla je voditeljica Marijana Batinić kada je u studio ušla Marica. Marica je skinula 52,3 kilograma i sada ima 81,8 kilogram, a izgubila je 39% tjelesne mase. Trener Edo rasplakao se kada ju je ugledao, a potom se rasplakala i Marica. Budući da nitko nije mogao izustiti riječi od suza, Matej je preuzeo riječ. - Marica je bila ravnopravna nama dečkima tijekom cijelog showa i od sveg joj srca čestitam. Stvarno je prelijepa osoba i cura, rekao je 
Matej.

- Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van.  Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije, rekla je Marica. Edo je u suzama rekao Marici hvala, a onda se zahvalio i ostalim kandidatima. - Mi smo svoj posao napravili najbolje što smo mogli i sve što smo radili radili smo u dobroj namjeri sada je sve na vama, vi ste uzor i inspiracija ljudima koji se bore s viškom kilograma, na sve što je negativno pokušajte postupiti s razumijevanjem - kroz suze je rekao Edo.

- Sretna sam da sam dobila ovu priliku jer sama nisam mogla pomoći sebi. Sretna sam i što sam bila dio Edinog tima jer taj čovjek... Volim ga - rekla je Marica.

1/29
Ključne riječi

Komentara 5

MA
marli
11:36 06.12.2020.

Marica je princeza, dama, danas najtraženija osobina u moru ultra-plitkih fejkuša

BA
balizg
11:29 06.12.2020.

Kad je Marica došla u onoj haljini, sve izrežirane filmske scene se mogu sakriti

NT
No_trouble
11:24 06.12.2020.

Marica je lijepa žena, a pokazala je da je uporna i hrabra u suočavanju i s kilama i s drugim problemima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije