Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalila se

Hrvatska glumica se ovom objavom osvrnula na mjere protiv korone: Pogodite kamo sam krenula

Nataša Janjić
Foto: Instagram screenshot
1/9
06.12.2020.
u 09:00

Odjevena u toplu kapu ružićaste boje i bundu, požalila se da je zbog mjera sve zatvoreno pa ima samo nekoliko opcija kad odluči izaći iz kuće.

 Glumica Nataša Janjić na Instagramu je objavila fotografiju zimskog ugođaja. Odjevena u toplu kapu ružićaste boje i bundu, požalila se da je zbog mjera sve zatvoreno pa ima samo nekoliko opcija kad odluči izaći iz kuće.

"Hu hu! Pogodite di sam krenula! Nažalost osakaćeni su nam izbori pa imam saaaamo dvije opcije. Dućan u kvartu ili park s djetetom ili psom’, napisala je i nastavila:
‘Preko noći je došlo ono doba godine kad iz usta izlazi para, a kako nemam prilike za svakodnevna sređivanja, ako barem dodam malo boje, stvarno bude ljepše! Maska je spremna, bez brige, ali prije toga evo koja fotkica da ostane zabilježeno’, zaključila je Nataša.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, glumica je nakon potresa morala napustiti tek uređeni stan u centru Zagreba te ga poslije ponovno preurediti. Njezina kćerkica Kaja rođena je 24. srpnja, a nedavno je bez imalo uljepšavanja otkrila kako su joj izgledali zadnji tjedni trudnoće u kojima nema glamura, a potrebe za dotjerivanjem iz dana u dan sve je manje.

"Moram objaviti ovu fotku. Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama.... I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja, eto, dvaput za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure.... I šaljem im jutros usputni selfie svog stanja uz prvu kavu. Strašna fotka. Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže – ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa – nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže – ista si kao uvijek! Obećala sam da ću je objaviti, jer ovo mora ostati zabilježeno. Ovu prvu iz koje je nastala ova #angelinajolie ne pokazujem ni da me prisile. Prihvaćam da sam danas ovo ja. Ista kao uvijek. Svima koji me znaju. Prijateljice moje, volim vas", poručila je tada Nataša.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:35 06.12.2020.

Naša glumica prava hrvatica se ovom objavom osvrnula na mjere protiv korone: Pogodite kamo sam krenula jamiti, koju sam cirkusantsku zastavu gledala i koju sam zabranjenu pjesmu Marka Perkovića Thompsona slusala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije