Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svaka čast

Naš komičar oduševio potezom: Pomoći će svim obrtnicima i poduzetnicima

Foto: PROMO
1/5
04.04.2020.
u 22:00

Pjevačica Ivana Radovniković napisala mu je kako je to odlična ideja te da će ona napraviti isto.

Komičar Ivan Šarić u ovim je teškim vremenima odlučio učini sve da pomogne ljudima, na način na koji on može. Naime, odlučio je svim hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima koji se muče s krizom raditi besplatnu reklamu na svom Instagramu.

"Ako imate obrt ili firmu koja diše na škrge u ova vremena. Javite se da napravim besplatni promo za vaš biznis na svom Instagramu. bilo da ste OPG, dizajner, craft pivovara, fast food...", napisao je.

1/5

"Nisam medicinski djelatnik pa da sam na prvoj fronti, nisam policija da održavam red, nisam statičar... Ali imam dobre ljude koji me prate, možda netko od njih zatreba baš vaš proizvod ili uslugu. Pošaljite kratki opis i link na vaš webshop na mail gore. Možete snimiti i video, 15 sekundi koliko traje story je vaše", dodao je u opisu fotogafije naš komičar kojeg prati više od 69 tisuća ljudi. 

Njegov potez su mnogi pohvalili, a među njima prvima i hrvatski modni dizajner Juraj Zigman.

"Bravo! Samo ovako možemo uspjeti svi zajedno! Drago mi je da u ovoj zemlji žive i rade ljudi poput tebe!", "Svaka ti čast", "Kralj u svakom pogledu", "Hvala Vam. Ovo trenutno više znači od ičega", komentirali su mnogi. 

Pjevačica Ivana Radovniković napisala mu je kako je to odlična ideja te da će ona napraviti isto. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije