Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNE PRIJATELJICE

Nakon što su u 'Životu na vagi' skinule 90 kilograma, Maja i Zdravka ponosno su pozirale u badićima

Zdravka i Maja
Foto: Instagram
1/6
30.06.2021.
u 15:58

- Jedna morska. Nas dvije, Maja i ja. Prvi red do mora, guštamo, i pričamo o tome kako smo uopće odrađivali sve one treninge u 'Životu na vagi' na ledini dok je pržilo nemilo, a sad jedva sidimo na suncu, napisala je Zdravka

Zdravka Kapetanović i Maja Milan, cimerice iz pete sezone RTL-ovog showa "Život na vagi", nastavile su druženje i nakon snimanja, a na Instagramu su se pohvalile da su zajedno bile na plaži u Splitu.

- Jedna morska. Nas dvije, Maja i ja. Prvi red do mora, guštamo, i pričamo o tome kako smo uopće odrađivali sve one treninge u 'Životu na vagi' na ledini dok je pržilo nemilo, a sad jedva sidimo na suncu. Jednoglasno smo se složile da bi ODMAH NAZAD ZA STARU KAPELU! Sve ima svoje čari, kao što vidite. USPOMENE MIRIŠU", napisala je Zdravka uz fotografiju s Majom. 

Foto: Instagram

Da je u dobroj formi Zdravka je pokazala i prošlog vikenda, kada se natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. Na utrci od 3000 metara Kapetanović je odnijela drugo mjesto. Inače, Zdravka je u finalnoj emisiji osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, njih čak 48,6.

-  Vodite brigu o sebi - poručila je tada vedra Splićanka svojim pratiteljima koja je obećala da će i dalje marljivo raditi na svom izgledu te da se nikada neće vratiti na staru kilažu od 123 kg koliko je imala kad je ušla u show.

Maja Milan u RTL-ov je show ušla sa 138,6 kilograma, a skinula je 41, 4kg. Nakon izlaska iz showa nastavila je s radom na sebi, a to s ponosom pokazuje na društvenim mrežama, gdje u posljednje vrijeme ćesto pozira u kupaćem kostimu. 

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije