Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni i zaljubljeni

Nakon saslušanja na policiji Severina i Igor pobjegli u tople krajeve

severina
Foto: Pixsell
1/3
05.02.2017.
u 14:11

Pjevačica i njen suprug dali su iskaz u Upravi kriminalističke policije u Novom Beogradu i na saslušanje su bili pozvani zbog kaznene prijave Milana Popovića. Par sada uživa u Los Angelesu

Severina i Igor Kojić prošli tjedan su saslušani u Upravi kriminalističke policije u Novom Beogradu. 

Na saslušanje su bili pozvani jer je Milan Popović, otac Severininog sina Aleksandra, podnio kaznenu prijavu protiv Severine i njenog supruga Igora jer su fotografije Aleksandra objavljivali na društvenim mrežama.

Srpski mediji su snimili Igora i Severinu po izlasku iz zgrade policije i iako su najprije odbijali dati izjavu na kraju je Severina na sva novinarska pitanja počela odgovarati samo o svom novom singlu "Kao".

Odmah nakon što su dali iskaz pjevačica i njen suprug pobjegli su daleko iz regije kako ih novinari ne bi gnjavili.

Otišli su u posjet Igorovoj sestri u Los Angeles, a fotografije koje par objavljuje na Instagramu dovoljno govore koliko uživaju u odmoru i toploj klimi. 

 

 

Moja sreća ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

 

Komentara 3

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
14:39 05.02.2017.

srberina

RI
rikavac
17:24 05.02.2017.

Zaboli me ona stvar gdje su otisli. Shvatite vecernji da nas ta zena vise ne zanima. Ona ne zivi ovdje ona je udata za srbina i njezuna je druga drzava Srbija tamo zivi tamo placa porez sa Hrvatskom nema nista zato nas postedite Severine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije