Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO ĆE REĆI SEVERINA?

Milan Popović priznao da čeka drugo dijete s 29 godina mlađom djevojkom!

Milan Popović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
31.01.2017.
u 16:39

Poduzetnik nije htio otkriti identitet svoje nove djevojke, nego je kazao kako ima 23 godine, te da dolazi iz ugledne beogradske obitelji.

Severinin bivši partner Milan Popović otkrio je u intervjuu za Blic kako će postati otac po drugi put. Poduzetnik nije htio otkriti identitet svoje nove djevojke, nego je kazao kako ima 23 godine, te da dolazi iz ugledne beogradske obitelji.

Severina navodno nije dobro primila vijest kako će njen Aleksandar dobiti polubrata ili polusestru, a Popović je u videointervjuu kazao kako je cilj njegovih tužbi zaštita privatnosti njegovog petogodišnjeg sina.

- Nije istina da svojoj bivšoj partnerici želim oduzeti skrbništvo. Želim da moj sin odrasta sretno i sigurno uz oba roditelja i njihovu ljubav. Obitelj Kojić je sastavni dio života Severine, ali ona ne treba biti i sastavni dio života mog sina - rekao je Popović te dodao kako se sa severinom rijetko čuje, te kako mu je njegov sin sve na svijetu.

>>Severina prvi put progovorila o operaciji i odnosu s bivšim

Ključne riječi

Komentara 22

RI
rikavac
17:16 31.01.2017.

a ta nova mladja djevojka iz ugledne beogradske obitelji je vjerovatno sa njim sto je lijep i zgodan.

KA
Karizma
17:17 31.01.2017.

To mora da je jako ugledna obitelj kad dijete od 23 godine daje skorom penzioneru 30 godina starijem.To su cisti egoisticni materijalisti

PI
prava istina
17:06 31.01.2017.

pa baš super. Eto našao mladu Šta će mu ona stara baba Severina. Končano mu došlo u glavu da ta radodajka i nije za njega. Još kad dobije sina da mu ne propada uz ovu lošu majku sve će biti ok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije