Naslovnica Showbiz Estrada

Nakon operacije grudi i korekcije na usnama Hana nastavlja s drastičnim promjenama

Otkrila je da Goran nije bio protiv tetovaža, a unatoč tome što ona voli istetovirane frajere, on se za taj potez ipak neće odlučiti.
15. kolovoza 2019. u 14:28 8 komentara 6216 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/7

Nakon što je u lipnju operirala grudi i stavila filere u usta, 22-godišnja Hana Rodić ne prestaje s promjenama na svome tijelu.

pohvalili se Kako je slatka! Latino pjevač i njegov suprug objavili fotografiju kćerkice Lucie

Najnoviju promjenu bivša natjecateljica show 'Gospodin savršeni', u kojem je osvojila srce svojeg trenutnog dečka, Gorana Jureneca, napravila je na kosi te od sada mladu Hanu više nećemo gledati kao vatrenu crnku.

 | Autor : Instagram screenshot Foto: Instagram screenshot

Osim promjena na kosi, Hana je ponovo ukrasila svoje tijelo. Odlučila se za dvije tetovaže - jedan citat koji je stavila na nogu te ruže koje je stavila na ruku.

gospodin savršeni Najpoželjniji američki neženja stigao na Korčulu: 'Kamo god krenem nalazim raj'

- Citat sam odabrala jer mi je krenulo u karijeri, voljela bih ostati ista i željela sam imati nešto što će me svaki dan podsjećati da se ne promijenim - rekla je Hana za 24 sata. Naime, citat koji je odabrala je 'Keep your eyes on the stars, but your feet on the ground', odnosno 'Drži oči na zvijezdama, ali noge na zemlji'.

 | Autor : screenshot/youtube/ilustracija Foto: screenshot/youtube/ilustracija

Otkrila je i da Goran nije bio protiv tetovaža, a unatoč tome što ona voli istetovirane frajere, on se za taj potez ipak neće odlučiti. Ona tu odluku ipak poštuje.

- Ne želim ga siliti i mijenjati. Da mi Goran nije privlačan, ne bih ni bila s njim - objasnila je za 24 sata.

nudistica odmalena Samo prirodno: Naša pjevačica odmara potpuno gola i šalje pozdrave iz Istre

Hana je prvu tetovažu napravila sa samo 16 godina, uz podršku roditelja. Iznad prsa na arapskom tetovirala je također jedan citat. Druga, nova tetovaža, vezana je i uz novi projekt, lansiranje parfema koji će nositi ime vezano upravo uz ruže, čije ime još nije otkrila.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
 • tratincica68:

  Jeli mozak korigirala isto.

 • Avatar dzambo
  dzambo:

  Tkzv....celebritiji..i novi nacin Ekonomije...dobra lova, dobra zarada iz nicega....vecina tvornica je zatvorena, unistena ili neproizvodi sto je prije tak za vecinu zena nima vise realnog posla i da proizvode nesto od cega svi bi mogli imat koristi, pa sad imamo ... prikaži još! novu Ekonomiju-celebritiji i sto je najsmjesnije vise ce da zarade nego na realnoj proizvodnji i to je dobar ''putokaz'' novim generacijama svi u ...u celebritije...sport...muziku....i slicno...

 • dr dragon:

  lijepa psihički bolesna žena misli da može biti ljepša. Još dvije operacije i bit ce na nivou ljepote cigija