Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodin savršeni

Najpoželjniji američki neženja stigao na Korčulu: 'Kamo god krenem nalazim raj'

Foto: Instagram
1/6
14.08.2019.
u 16:57

Zvijezda američke inačice "Gospodina Savršenog" i sportaš Clay Harbor pristigao je u Hrvatsku.

Američki sportaš i reality zvijezda Clay Harbor stigao je u Hrvatsku i ne skriva oduševljenje. Zasada je na Korčuli, a prije toga bio je u Španjolskoj. Čini se kako mu Hrvatska brzo prirasta srcu.

Za njim luduju sve Amerikanke, a mogao bi ukrasti srce i Hrvaticama. Naime, Clay je zvijezda trenutne šeste sezone popularnog showa "Bachelor in Paradise", odnosno američkoj inačici "Gospodina Savršenog". To ga čini jednim od najpoželjnijih američkih neženja. Ovo mu je drugi put da sudjeluje u showu, a svojom opuštenosti ubrzo je osvojio srca gledatelja.
Isklesano tijelo, bijeli zubi i širok osmijeh su aduti kojima se Clay voli hvaliti, a na našoj obali će sigurno pokazivati pločice i bicepse.

Ovaj 32-godišnjak je za vrijeme prvog sudjelovanja u "Gospodinu Savršenom" ozlijedio zapešće te morao odustati od daljnjeg nastavka realityja jer je morao na operaciju. Bio je zvijezda američkog nogometa i 2010. igrao je za Philadelphia Eagles, a 2017. potpisao je za New Orleans Saints.

Zbog ozljede, morao je postati rezerva. Poslije sudjelovanja u realityju, pokušao je resetirati svoju nogometnu karijeru, ali bezuspješno.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okolo
17:21 14.08.2019.

ta tko se ne bi divio raju na zemlji

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
17:11 14.08.2019.

Ja kamo god krenem nalazim pseća g.vna...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije