Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nudistica odmalena

Samo prirodno: Naša pjevačica odmara potpuno gola i šalje pozdrave iz Istre

Foto: Instagram
1/5
11.08.2019.
u 13:29

Sudionica reality showa "Big Brother" i "Gospodin Savršeni" te pjevačica Alena Nezirević Anezi uživa u Vrsaru potpuno gola.

Na godišnjem odmoru voli samo prirodno i biti u prirodi! Aleni Nezirović, poznatijoj kao Anezi, ne predstavlja problem ogoliti se da bi dobila željeni ten. 

Trenutno ljetuje u Vrsaru, istarskom gradiću, a na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se sunča k'o od majke rođenda na nudističkoj plaži u kampu Koversada. Intimni dio prekrila je dlanom, a uz fotografiju je poslala pozdrave svojim pratiteljima.

Mnogi su se zapitali zašto se Anezi odlučila sunčati na nudističkoj plaži.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Još od malih nogu mama i tata su me vodili na Koversadu tako da je to meni u potpunosti normalno. Nudistima nije u glavi seks već spajanje s prirodom - objasnila je Anezi na svojem Instagram profilu dodajući kako su prema njezinom mišljenju ljudi atraktivniji kad su u badićima ili toplesu, a ne goli.

- Jednog dana ako budem mega popularna i uspješna mogla bih se fotkati gola za neki časopis. Ionako sam nudist - izjavila je svojedobno Anezi.

 

Komentara 28

BB
bruna_bruna
14:18 11.08.2019.

Pjevačica?!

IH
iron.hide.54966
14:16 11.08.2019.

U hrvatskoj više ništa neće biti isto.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:20 11.08.2019.

Naša pjevačica, popularna u svojoj tuš kadi, ponesena pjesmom na usnama izašla gola pred vlastiti mob i odmah nas obavijestila o tome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije