Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN KOJIĆ KEBA

Nakon napada zbog posjeta Međugorju: 'Moj sin Igor odgojen je bez predrasuda'

Severina u Međugorju
Foto: Instagram
09.08.2015.
u 11:08

Kojićev otac oglasio se nakon napada pojedinih srpskih medija na njegovog sina jer je sa Severinom otišao u Međugorje

Nakon što je Severina na obljetnicu Oluje s dečkom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom posjetila Međugorje, pojedini srpski mediji obrušili su se na nju, a pogotovo na Kojića, kojeg su nazvali 'srpskom sramotom'.

Neki su čak pisali i da je time razočaran Kojićev otac, folk-pjevač Dragan Kojić Keba. No Keba je na Twitteru napisao kako je njegov sin odgojen da poštuje svako sveto mjesto i živi bez predrasuda te tako demantirao napise.

Podsjetimo, u srbijanskom Informeru napisali su kako Severinu mogu razumjeti, 'usprkos njezinim srpskim korijenima', što se slikala u Međugorju na dan sjećanja na Oluju, no 'za Kebina sina koji uživa i smije se na mjestu koje Hrvati smatraju svetim, u danu kad Srbi i Srbija tuguju zbog njihovih zločina, nema razumijevanja.

>> Zbog posjeta Međugorju mediji napali Sevina dečka: 'Sramoto srpska!'

>> Popović želi sina odvesti u Beograd i traži alimentaciju od 3500 kuna

Komentara 25

KV
kinkela.vilim
15:08 09.08.2015.

Točno je da je on odgojen bez predrasuda.To se vidi po tome s kim se druži i kako postupa.On naime ne brine s kime je ona bila prije njega a niti ga brine s kime će biti nakon njega.Njemu je bitno samo to da je ona trenutno njegova.I onaj predhodni također nije imao predrasuda u tome smislu.

ZG
zgblabla
12:13 09.08.2015.

pa kakkve veze di je bila, za svoju lovu je išla , kaj se mene tiće mogla je i u Meku

DU
Deleted user
15:16 09.08.2015.

E stvarno ne znam kako bih zaspala da se nisam uvjerila da je Keba ispravan čovjek. Daj prestanite, tko je Keba, tko je Igor, na koncu tko je Severina da nema dana bez nje. Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije