Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO LJUBI

Nakon bračnog kraha nekoć najzgodnija Hrvatica našla je novu ljubav

Ivana Paris
Foto: PR
1/5
27.01.2020.
u 10:04

Na izravno pitanje jesu li miss i mister ponovno zajedno, Ivana je odgovorila: "Ništa od navedenog", pa izgleda da nije došlo do pomirenja s bivšim suprugom.

Nakon iznenadnog razvoda od Dine Bubičića, bivša Miss universe Hrvatske Ivana Paris čini se, ponovno ljubi. Ivana je danas na Facebooku promijenila ljubavni status i stavila je da je u "u vezi", a to nije prošlo nezamijećeno kod njenih prijatelja.

Na izravno pitanje jesu li miss i mister ponovno zajedno, Ivana je odgovorila: "Ništa od navedenog", pa izgleda da nije došlo do pomirenja s bivšim suprugom.

Foto: Facebook/RTL

Podsjetimo, njihova ljubav planula je pred kamerama, a ubrzo nakon reality showa ''Farma'' svoju su ljubav ozakonili i brakom. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao. U lipnju prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živio s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom.

– Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine. Razvod joj je teško pao, a snagu za dalje pronalazi u sinovima. No, čini se kako je vrlo brzo nakon razvoda pronašla novu ljubav. 

Ključne riječi

Komentara 6

GR
grodar
10:28 27.01.2020.

najzgodnija hrvatica? zreli ste za popovaću

JD
john.drum.501
10:58 27.01.2020.

Hajde. Sada to objavite i za Mrak Taritaš. I u RH je prosječna mirovina 1.000 €.

5S
505.scrtom
11:20 27.01.2020.

Zgodni je softver na kompjutoru sa kojim se svatko da pretvoriti u ljpotana i ljepoticu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije