Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugodno druženje

Na gala večeri i reviji modnog brenda Duchess među brojnim poznatim uzvanicima bio je i Jakov Kitarović

Foto: Luka Stanzi/Pixsell
1/33
18.11.2022.
u 09:18

U hotelu Westinu modna revija održana je u sklopu dodjele nagrada talijansko - hrvatske gospodarske komore - Business awards 2022.

U hotelu Westin održana je revija modnog brenda Duchess iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Schillinger. Ova revija održala se u sklopu gala večere na kojoj je održana i dodjela nagrada talijansko - hrvatske gospodarske komore - Business awards 2022 .

Na gala večeri okupila su se brojna poznata lice među kojima smo nakon dugo vremena vidjeli i Jakova Kitarovića koji je na ovaj događaj stigao bez supruge, bivše predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović. Kao podrška svojoj prijateljici Snježani Schillinger, koja dizajn svog brenda osmišljava u suradnji s dizajnerom Antun Tin Brišar, došle su i njezine prijateljice i ambasadorice brenda Ecija Ivušić, Nives Celzijus, Borna Kotromanić, Nikolina Pišek, Antea Kodžoman i brojne druge poznate osobe.

- Sretni smo i ponosni da je naš trud prepoznat od strane talijanske ambasade kao i činjenica da od početka rada branda surađujemo s talijanskim proizvođačima tkanina čije materijale kupujemo u tekstilnim središtima Firence i pokrajine Venetto, a proizvodimo sve u hrvatskim šivaonama i tvornicama - poručili su iz modnog brenda Duchess. 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
kokoloniki
23:02 21.11.2022.

Skroz bezveze komadi.Dosadni i bez mrvice kreativnosti.ne kupujem u Zare ali da moram prije bi Zarin komad nego ovu dosadu.Ove sve bi nosile designer robu a drugima prodavale svoje garbage

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije