Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li je se?

Muškarci su prije 27 godina poludjeli za njom zbog uloge striptizete, a danas biste je teško prepoznali

Foto: Profimedia
1/5
27.08.2022.
u 20:00

Elizabeth Berkley bi danas teško prepoznali i najveći fanovi. Fotoreporteri su je uhvatili u šetnji obučenu u crne hlače od trenirke, crnu majicu i tenisice, te plavu traper jaknu. Glumica se posvetila se obiteljskom životu, suprugu Gregu Laurenu te njihovom sinu Sky Coleu i više se ne bavi plesom.

Kada se u ulozi lijepe Naomi Malone glumica Elizabeth Brekley (50) pojavila u filmu 'Showgirls' nije oduševila kritiku i te 1995. godine osvojila je Zlatnu malinu za najgoru glumu i najgoru debitanticu.

Iako ovakav start nije djelovao obećavajuće Elizabeth je zahvaljujući ovom filmu stekla status jedne od najseksepilnijih glumica, a film je s vremenom postao kultni film.  Ovaj film poznat je scenama seksa, a posebno je upečatljiva Elizabethina scena seksa u bazenu te njene scene striptiza. Glumica ne voli govoriti o ovom filmu i uvjerena je kako je odluka da prihvati ulogu Naomi bila loša i naštetila joj je odmah na početku karijere.

Foto: Profimedia

Elizabeth bi danas teško prepoznali i najveći fanovi. Fotoreporteri su je uhvatili u šetnji obučenu u crne hlače od trenirke, crnu majicu i tenisice, te plavu traper jaknu. Glumica se posvetila se obiteljskom životu, suprugu Gregu Laurenu te njihovom sinu Sky Coleu i više se ne bavi plesom. 

Nakon što je diplomirala englesku književnost bacila se u manekenske vode koje su je gurnule i prema glumi. Prvi filmu u kojem je igrala bio je 'Fog' (1987.) te je glumila i u popularnoj seriji 'Spasilačka služba'. U svojoj biografiji nakon 'Showgirls' nije zabilježila veći uspjeh na filmskom platnu, ali se zato pojavila u brojnim serijama.

– Svi su bez daha pratili Naominu borbu i nadam se da vas je ovaj film tješio i popravljao vam raspoloženje – rekla je jednom prilikom osvrćući se na svoju ulogu u filmu. Ples je njena strast od djetinjstva, a roditelji su joj u kući napravili posebnu prostoriju za ples kada su shvatili koliko voli plesati.

VIDEO: Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

CA
cavecanem
20:39 27.08.2022.

Za svije godine izgleda ko avion. I nema plastike. Respect

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije