Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio postavke

Nakon lavine negativnih reakcija Igor Kojić zabranio komentiranje fotografije na kojoj je s Milanom Popovićem

Foto: Instagram
1/9
27.08.2022.
u 10:30

Igor je 24 sata nakon objavljivanja fotografije s Popovićem onemogućio pisanje komentara, a u opisu je dodao da je njih dvojicu na brodu fotografirao Severinin i Milanov sin Aleksandar.

Bivši suprug popularne pjevačice Severine, Igor Kojić onemogućio je komentiranje fotografije na kojoj pozira s njezinim bivšim partnerom Milanom Popovićem. Igor je 24 sata nakon objavljivanja fotografije s Popovićem onemogućio pisanje komentara nakon brojnih negativnih reakcija, a u opisu je dodao da je njih dvojicu na brodu fotografirao Severinin i Milanov sin Aleksandar.

S Kojićevog profila je nestala i fotografija s rođendana na kojoj su Milan, Aleksandar i on zajedno pozirali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Inače, Igor je prije nekoliko dana objavio fotografiju na kojoj pozira s Milanom i time otkrio da se njih dvojica druže. Fotografija je nastala na brodu, a dvojac je pozirao zagrljen

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli! - napisao je Kojić u opisu objave, a nakon toga brojni su obožavatelji Severini uputili podršku. Naime, njezin Instagram profil prepun je komentara podrške, a ona sama nije komentirala događaje. Popularna pjevačica trenutno uživa na svom putovanju Italijom.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Komentara 3

MP
marinko.przolica
11:29 27.08.2022.

Kako se čini ovdje imamo jednog oca i jednog bivšeg očuha koji se ili su se s velikom pažnjom brinuli za dijete... Nije ništa čudno da ih ta briga zbližava... A isto tako je hvale vrijedna Milanova dozvola sinu da i dalje održava kontakte s bivšim očuhom ako je za njega emocionalno vezan i ima tu potrebu.... Narcistička majka očito nema niti kapaciteta niti volje prepoznati djetetove potrebe...

LI
lilianst
08:24 28.08.2022.

A i ta Sevka bi si mogla bolje birati parnera, pa nije od jučer?!

VO
Votum
11:16 27.08.2022.

Hnj hnj, "dobar" mu dres čede iz nepostojeće krajine. Dođi prošetaj malo po Splitu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije