Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzualna kao i uvijek

Monica Bellucci ovom fotkom dokazuje da je seks simbol

Monica Bellucci
Foto: Terenghi/Press Association/PIXSELL
1/3
04.02.2017.
u 13:26

Glumica uvijek plijeni pažnju svojom pojavom, a na fotografiji koju je objavila na Instagramu slikala se gola i obline je prekrila kavijarom

Monica Bellucci jedna je od onih žena koje osvajaju svojom energijom i seksepilom bilo da su zakopčane do grla ili su u nekoj seksi odjevnoj kombinaciji. 

Neovisno u kojem izdanju se pojavi i da li na društvenim mrežama objavi čednu ili manje čednu fotografiju njeni obožavatelji će se uvijek složiti da je seks simbol. Upravo takve reakcije dobila je ova 52-godišnja glumica i nakon objave fotografije koja je djelo fotografa Fabrizija Ferrija.

Na toj fotki Monica je naga, a obline je prekrila kavijarom i u takvom uzdanju krasila je naslovnicu magazina Esquire. 

>>Monica Bellucci zbog ulogu u filmu Emira Kusturice naučila je i musti krave

>>Monica Bellucci novom vrućom scenom seksa oduševila obožavatelje

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Lolita.
Lolita.
14:48 04.02.2017.

Apsolutno najlijepša glumica na svijetu, senzualnost zrači iz nje. Jedina mana joj je što obožava Srbe, pa je bila izjavila da je Dodik veliki šarmer i da ima prekrasne plave oči.

RI
rikavac
14:06 04.02.2017.

Ona i jest naj bolja zena i svaka cast na izgledu a ne neke Maje Suput Soraje Kardasijanke koje joj nisu ni do koljena.

DU
Deleted user
16:13 04.02.2017.

Lijepa je kao Helena Trojanska. I, k tome, dama, žena sa dostojanstvom, žena koja ima "ono nešto". I sada, nek netko kaže da su ukusi različiti.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije