Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalio se

Mladen Grdović otkrio sretnu vijest: 'Brankica mi je sve oprostila, danas ćemo ručati zajedno'

Mladen i Brankica Grdović
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/11
08.03.2022.
u 16:43

Glazbenik Mladen Grdović (64) pomirio se sa suprugom Brankicom (51). Njihov brak službeno je okončan u listopadu 2020. godine. Fotografi su ih već nekoliko puta uhvatili u zajedničkom društvu, a sada su se i službeno pomorili.

Glazbenik Mladen Grdović (64) pomirio se sa suprugom Brankicom (51). Njihov brak službeno je okončan u listopadu 2020. godine. Fotografi su ih već nekoliko puta uhvatili u zajedničkom društvu, a sada su se i službeno pomirili.

-Jako mi je drago što sam se pomirio sa svojom Brankicom, danas ću ručati kod nje, neopisivo puno mi je nedostajala pune tri godine! Mi muškarci se pravimo frajeri, govorimo kako mi sve stvaramo, pridonosimo, lako je tako stvarati kad te kući čeka sve, ručak, čista kuća i druge stvari. Brankica mi je sve oprostila, bila je potpuno u pravu, kad sam imao priliku i slobodan prostor, umjesto s njom izlazio sam sa svojim društvom, nisam je poštivao, ali mi glazbenici smo poznati po tome da skrećemo s puta, to je normalno za nas- rekao je Mladen za Antena Zadar,

Mladen je iskoristio priliku da svim ženama i majkama čestita njihov dan, a otkrio je i kako svojoj Brankici sprema iznenađenje.

-Na današnji dan najprije ću se prisjetiti moje pokojne majke koja bi da je živa, danas napunila 90. godina. Svim majkama, ženama iskreno čestitam njihov dan, Dan žena - rekao je Mladen, pa otkrio kako će Brankici pokloniti karanfil i još neki poklon, Dodao je i kako smatra da  'muškarci premalo pažnje posvećuju ženama'. 

- U jednu ruku ih ponižavamo. Smatram da su stabilnije od nas i trebamo im dati puno više prostora u svemu.

Mladen se osvrnuo i na rat u Ukrajini i pružio podršku svim Ukrajincima.- Suosjećam sa svim ukrajinskim ženama, pružam ispaćenim Ukrajincima moju veliku podršku! Onaj Putin je teški psihopata, neuračunljiv, tom luđaku dragi Bog sigurno neće ništa dobrog donijeti jer Putin taj rat neće dobiti- dodao je glazbenik.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novog lica


 

Ključne riječi

Komentara 9

AR
arni63
18:06 08.03.2022.

ubit će se od cuge

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
17:57 08.03.2022.

Brankici je ponestalo novaca, došla po keš. :-)

VL
vlada1
17:47 08.03.2022.

Od sreće se bu napil ko majka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije