Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shrvani glumac

Faruk iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' progovorio o očevoj smrti: 'Učinili smo sve što smo mogli, neke se stvari ne mogu izbjeći'

Zagreb: Glumac Senad Bašić
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/7
08.03.2022.
u 15:23

- Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove posljednje dane proveli zajedno, što je, tu je... Neke se stvari ne mogu izbjeći - kazao je glumac Senad Bašić u svom prvom intervjuu nakon očeve smrti.

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić (59), najpoznatiji po ulozi Faruka u humorističnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan', oglasio se prvi put nakon smrti oca Rušida. Njegov otac preminuo je sredinom veljače u 87. godini života od  leukemije.

- Doživio je lijepe godine, svi smo to očekivali s obzirom na to da je imao leukemiju. Ali ipak... Svi članovi obitelji su se borili da mu pružimo sve što treba, tako je i bilo. Sve što je bilo u našoj mogućnosti, učinili smo - rekao je za Senad bosanski Avaz.

Tugu zbog gubitka oca ne krije. - Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove posljednje dane proveli zajedno, što je, tu je... Neke se stvari ne mogu izbjeći.  Kao što sam rekao, proživio je 87 godina, lijepih godina - kazao je i dodao kako je doživjeti takvu starost u današnje vrijeme poprilično neuobičajeno.

-Čudno je vrijeme došlo, više ništa nije isto niti će biti. Zdravlje svima treba biti na prvom mjestu i samo se o tome treba voditi računa - zaključio je glumac koji se posljednjih godina povukao iz javnosti kako bi brinuo o bolesnom ocu. U intervjuu koji je dao prije dvije godine otkrio je da živi s ocem. - Ja sam, zapravo, u Hrasnici, gdje mi živi otac. On ima leukemiju, a ima 86 godina, pa sam s njim. Petnaestak dana je bio u bolnici, ispumpali su mu vodu. Posvetio sam se njemu, što kažu doktori, može u sekundi tamo-vamo. Tu sam s njim - kazao je tada za Avaz Bašić koji osim što glumi na televiziji i u kazalištu, glumu predaje i na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu.

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
17:24 08.03.2022.

Senad, Faruk, Rasid, Tarik....pa jesmo li mi okupirani?

ZS
zspanco
17:20 08.03.2022.

Jbt, nikome nije umro otac nego Bašiću! Pa baš jada. Pa meni nije bilo ni 47 godina kad mi je otac umro. Bilo i prošlo, ne vidim čemu dramiti kad znamo da nitko nije vječan. A i Bašić je već u godinama kad ne bi bilo čudno da.... ode. I koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije