Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduzeo si život?

Mlada glumačka zvijezda pronađena mrtva u stanu

lee
YouTube Screenshot
20.08.2013.
u 13:28

Uzrok smrti još nije poznat, no sumnja se na samoubojstvo, a njegov menadžer Paul Baruch izjavio je kako je glumac bio prekrasna i nježna mlada duša

Lee Thompson Young, 29-godišnji američki glumac pronađen je mrtav u svom losangeleskom domu u ponedjeljak ujutro, javlja USA Today.

Mladi je glumac najpoznatiji po ulozi u seriji ''The Famous Jett Jackson'', gostovao je i u ''Stažistima'' i u detektivskoj seriji ''Rizzoli i Isles''.

Vjeruje se da je glumac počinio samoubojstvo, a njegov menadžer zamolio je da se poštuje privatnost i mir njegove obitelji.

>> Koktel heroina i alkohola ubio je glumca Coryja Monteitha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije