Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim otvoreno

Milanka Opačić o najdramatičnijem iskustvu s kćeri: 'Htjele su je pretući'

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
19.01.2019.
u 12:50

Lana danas ima 18 godina te se u emisiji pridružila majci i rekla da misli da zbog toga što provode mnogo vremena zajedno već nalikuju psihički i fizički. Dodala je i da je da njezina majka nije prestroga, ali joj ni ne popušta previše.

Bivša SDP-ova zastupnica Milanka Opačić, odlučila je pred kamerama Nove TV za emisiju inMagazin otvoreno progovoriti o odnosu sa svojom kćeri Lanom, koju je posvojila kada je imala 3 godine.

 - Lana je dobro dijete koje je izraslo u prekrasnu curu. Naravno da ima svoje faze koje su nekad dobre, nekad loše, pubertet trese na sve strane, hormoni tresu na sve strane. Ako netko kaže da je sve divno i krasno u odnosu majke i kćeri, laže - kroz smijeh je zaključila političarka.

Lana danas ima 18 godina te se u emisiji pridružila majci i rekla da misli da zbog toga što provode mnogo vremena zajedno već nalikuju psihički i fizički. Dodala je i da je da njezina majka nije prestroga, ali joj ni ne popušta previše.

Milanka je priznala da su ona i Lana proživjele jedno izrazito dramatično iskustvo koje uključuje društvene mreže. 

- Imali smo jednu situaciju kada je otvorila Facebook i preko njega su se u školi organizirale da će je pretući. Na svu sreću, kako sam ja radila posao u kojem sam stalno govorila o zlostavljanoj djeci, o djeci na internetu, ona je tu bila visoko educirana. Kad mi je sve to rekla, ja sam pokrenula cijeli sustav... Uspjeli smo razgovorima nekako sve to zaustaviti. To je bilo jedna od najtraumatičnijih iskustava koje smo prošle zajedno...- otvoreno je rekla Opačić.

Pogledajte kako je Krstičević izgubio živce u Saboru. Bacio maketu aviona na pod

Ključne riječi

Komentara 93

IL
ilija26
13:04 19.01.2019.

Obavezno je učlaniti u partiju da i nju financiramo idućih 30 god. kao i mamu

Avatar Apsalar
Apsalar
13:16 19.01.2019.

Prvo, lijep je to potez posvojiti napušteno dijete. Primjedba je kako joj je to, kao samohranoj majci pošlo za rukom. Vjerojatno uz pomoć veza. No, dobro... Drugo, vidim da je krenulo lagano "javno predstavljanje" usvojene kćeri. Nešto se majka ne hvali s poznavanjem matematike ili fizike dotične cure, pa sam dojma da će cura na filozofski, kao još jedna u moru niškoristi. S obzirom na majčine veze, evo nama još jedne uhljebice uskoro.

CR
crodux
13:20 19.01.2019.

i po čemu su one važne, bolje da ste pozvale jednu majku koja ima 5, 6 djece pa da čujemo njihova iskustva, bilo bi puno zanimljivije al ne one nisu uzor, uzor su ovakve štrokondže koje nemaju veze s roditeljstvom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije