Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Početak borbe

Michael Douglas: Za moj rak grla krive su cigarete i alkohol

Michael Douglas
01.09.2010.
u 16:39

Ovaj tjedan 65-godišnji glumac završio je s prvom kemoterapijom koja ga je, kaže, prilično iscrpila, ali sve lakše podnosi uz podršku supruge Catherine Zeta-Jones.

Za rak grla, opaku bolest koja mu je dijagnosticirana početkom kolovoza, glumac Michael Douglas okrivio je poročan život. 

– U dimu cigareta uživam desetljećima, kao i u kapljicama alkohola, a stresna prethodna godina sigurno je pridonijela tome što sam obolio – povjerio je 65-godišnji glumac u showu Davida Lettermana. Stres mu je uzrokovao sin Cameron koji je u travnju završio iza rešetaka zbog preprodaje droge.

Ovaj tjedan završio je s prvom kemoterapijom koja ga je, kaže, prilično iscrpila, ali sve lakše podnosi uz podršku supruge Catherine Zeta-Jones.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
19:40 01.09.2010.

od pušenja ovakove može izlječiti samo kirurg-na žalost!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:04 03.09.2010.

Zaso mi je ovog covjeka,Ne zato sto je zidov nego sto je napravio vise dobri filmova nego ijedan drugi i zato mu hvala .Gledao sam ga sinoc na DL. i opet je sve odglumio dobro .I kao sto sam kaze on je GLUMAC.Dabogda ozdravio i ponudio nam jos par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije