Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bitka s bolešću

Michael Douglas unatoč bolesti dužan promovirati novi film

michael douglas
Foto: pixsell
1/3
21.08.2010.
u 17:09

Nakon osmotjedne terapije glumac će izići na crvene tepihe diljem Amerike, a prva svečana promocija rezervirana je za 24. rujna

Cijeli Hollywood vjeruje u oporavak glumca Michaela Douglasa pa je već najavljeno i njegovo pojavljivanje na premijeri filma “Wall street: Money never sleeps”. Unatoč kemoterapiji kojoj se glumac novog filma Olivera Stonea podvrgava zbog raka grla, iz Foxa kažu da neće odgoditi isplaniranu promociju te da glumac mora ispoštovati ugovorne obveze. Na crvene tepihe diljem Amerike 65-godišnji Douglas izaći će nakon osmotjednog zračenja u bolnici. Kako će to izgledati, znat će se na premijeri, 24. rujna.

– Vrlo sam optimističan. Vjerujem u potpuni oporavak i ozdravljenje – rekao je Douglas kojem je rak dijagnosticiran nedugo nakon što je njegov sin Cameron zbog prodaje droge završio u zatvoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije