Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod povećalom

Melania opet koristi dvojnicu? 'Pogledajte kosu, naočale, to sigurno nije ona!'

Melania Trump
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
28.08.2018.
u 20:21

Teoretičari zavjera ponovno su uvjereni kako prva dama Amerike koristi dvojnicu za pojavljivanja u javnosti

Teoretičari zavjera ponovno su uvjereni kako prva dama SAD-a koristi dvojnicu.

Naime, Melania Trump našla u središtu pozornosti nakon posjeta Columbusu u američkoj saveznoj državi Ohio gdje je išla kao pratnja svome suprugu Donaldu Trumpu.

Melania je za tu prigodu odjenula bijelu suknju i sako te crnu košulju na bijele točkice, a na glavi je nosila naočale.

No, društvene mreže su preplavile teorije kako se ne radi o njoj već o njezinoj dvojnici koju 'Melania Trump ponekad koristi za pojavljivanje u javnosti'.

– Boja kose i razdjeljak su pogrešni, košulja također, kao i ovratnik sakoa, logotip nedostaje na sunčanim naočalama dvojnice – tvrdi jedan korisnik na Twitteru.

Razlog za sumnju probudile su im snimke Melanije Trump tijekom izlaska iz zrakoplova te kasnije kada se pojavila u dječjoj bolnici. Tviteraši tvrde kako je za pojavljivanje na aerodromu koristila dvojnicu, a što su zaključili analizom odjeće, ali i samog izgleda prve dame. Tvrde da je osoba u zračnoj luci bila teža od prave Melanije Trump te da prva dama ne prakticira snažan stisak ruke kao što je to učinila tijekom pozdravljanja.

Melania Trump
1/10

Slična nagađanja pojavila su se i tijekom davanja izjave u dvorištu Bijele kuće o uraganu koji je pogodio Puerto Rico kada su teoretičari zavjera također bili uvjereni da kraj američkog predsjednika nije stajala njegova supruga.

>> Gdje su nekad poznate TV voditeljice i urednice

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar azrael☠️
azrael☠️
05:03 29.08.2018.

kao da je bitno jeli melanija ili njena dvojnica kad su i jedna i druga nebitne.

GU
Gustirna
20:42 28.08.2018.

Nije to ona...to je mracna taritas...ljubimica jugo dorha i udbaskih medija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije