Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strpljivo čeka

Melania želi razvod, a ovo je razlog zašto ga još nije zatražila

Melania Trump i Brigitte Macron na državnoj večeri
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
16.08.2018.
u 15:37

Prva dama Amerike, prema tvrdnjama Omarose Manigault Newman, bivše savjetnice u Bijeloj kući, razvod će zatražiti kad Trumpu istekne mandat jer sada je u strahu kako bi joj Trump, zahvaljujući svojoj moći, mogao poništiti vizu.

Bivša savjetnica Bijele kuće Omarosa Manigault Newman napisala je knjigu "Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House" u kojoj se dotakla i braka Melanije i Donalda Trumpa.

Kaže kako supruga američkog predsjednika odbrojava svaku minutu do kraja njegovog mandata jer će to za nju značiti i izlazak iz braka u kojem više nema ljubavi. Objasnila je kako Melania ne želi podnijeti zahtjev za razvod dok je Trump na funkciji predsjednika jer strahuje kako bi joj mogao oduzeti vizu za boravak u Americi, a upravo tu vizu joj je navodno sredio sam Trump dok je Melania još bila model i tek se doselila u Ameriku.

Newman kaže kako je Melania u strahu jer zna da bi Trump mogao iskoristiti svoje veze i moć dok je na funkciji i sigurno bi pronašao način kako joj poništiti vizu i tako bi joj se osvetio što ga je ostavila, piše People.

Već dugo se šuška kako su Melania i Donald u braku samo na papiru, a izvori bliski Bijeloj kući tvrde kako par ne spava u istoj sobi i dnevni raspored im je složen tako da se ne susreću u Bijeloj kući tijekom dana, pa čak ni ne ručaju zajedno. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

 

Ključne riječi

Komentara 59

NA
navrhbrda
15:55 16.08.2018.

Smece of novina! Samo lazi i spletke sirite!

Avatar Zgubider.
Zgubider.
17:16 16.08.2018.

Vi novinari Večernjeg lista ste jedna obična nakupina nepismenih piskarala. Jel vam je stvarno teško provjeriti koje državljanstvo ima Melanija Trump prije nego sročite ovakvu glupost?! Samo za informaciju, gospođa je od 2006. godine američka državljanka. Žuto smeće...

Avatar Trgovac
Trgovac
16:01 16.08.2018.

Koga briga...Trump 2020.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije