Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Martina Tomčić ispala, finalisti su Marko Tolja i Lana Banely

martin i marko
Foto: HTV
1/3
10.12.2011.
u 22:17

Slowfox i quickstep koje je otplesala sa mentorom Markom Hercegom žiri je ocijenio sa 39 bodova, ali publika im nije bila tako naklonjena

- U velikom stilu odlazimo. Zadovoljna sam s večerašnjim plesovima i time što sam otišla daleko, daleko iznad svojih očekivanja – riječi su kojima se Martina Tomčić Moskaljov u polufinalu oprostila od ”Plesa sa zvijezdama”. Slowfox i quickstep koje je otplesala sa mentorom Markom Hercegom žiri je ocijenio sa 39 bodova, ali publika je očito bila naklonjenija Marku Tolji i Ani Herceg te Lani Banely i Damiru Horvatinčiću koje ćemo sljedeće subote gledati u finalnoj emisiji.

– Ako bi vaše noge usporedio sa motorom onda je vaš motor danas bio super, dok vam je karoseriju netko okrznuo na parkiralištu – usporedbom sa automobilom, član žirija Davor Bilman je ocijenio Martinino kretanje u slowfoxu. Većih primjedbi na Martinin ples nije imao ni ostatak žirija te je Dinko Bogdan upravo za njihov slowfox rekao kako mu je to najdraži Martinin i Markov ples.

 

Komentara 7

M3
Miške 3
05:52 11.12.2011.

Konačno, bogu hvala da ju više ne moramo gledati ni slušati.

EX
excell
09:09 11.12.2011.

hvala ti dragi Bogek kaj si konačno ukinul protekcionizam....martinika ipak godine nose svoje...sory stara moja

MI
mirom
02:01 11.12.2011.

Pa baš mi je žao, a tako strastveno je krenula večeras

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije