Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednik The Voicea Hrvatska

Martin Kosovec oduševio je cijelu Hrvatsku: Od prve emisije poseban, karizma, vokal, divno odgojen, talentiran

Foto: Screenshot
1/11
28.01.2024.
u 10:18

Nadam se što skorijem albumu da ga mogu slušati ponovo. Martin je čudesan mladi čovjek. Martin je nešto što je rijetko viđeno na hrvatskoj sceni, samo su neki od komentara nakon pobjede ovog 18-godišnjaka u showu "The Voice Hrvatska"

Od audicija za "The Voice Hrvatska" kada je pjevao "My way" Franka Sinatre žiri i gledatelji prepoznali su u Martinu Kosovcu poseban glazbeni talent i energiju ovog 18-godišnjaka koji je sinoć pobijedio u četvrtoj sezoni ovog HRT-ovog showa. Njegove izvedbe pjesama "Moja zemlja" Vice Vukova", "Unchained Melody" Righteous Brothersa, "Sjaj u tami" Dorian Graya našle su svoj put do srca publike i za svoj nastup u finalu od gledatelja je Martin dobio 88 504 glasova. Prvi puta je publika, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ali i po rezultatima naše ankete u kojoj je dosad više od osam tisuća čitatelja reklo kako je Martin zasluženo pobijedio, složna oko toga tko je zaslužio pobjedu u The Voiceu Hrvatska. 

- Bravo Martine , neka ti je sa srećom i uvijek ostani svoj Svi ste bili odlični, odlično finale!!! Svaka čast ljudi. Nikad za nikoga nisam ovoliko navijala, kao za njega. Vjerujem da nisam jedina. Kao da je netko moj na tv-u. Hrvatska je ponosna što te ima. Znala sam da bude Martin prvi,a bravo i za Vannu. Bravo Martine, čestitke. Poseban glas odlična izvedba! Ali i čestitke svima, svi su bili sjajni večeras. Martinnnnn kakvo veselje si nam priuštio. Martin je bio od prve emisije poseban, divno odgojen, talentiran nemam riječi....Bravo, rekao sam prošle subote da će to biti Martin, karizma, vokal, zaista rijetko. Uz pravog producenta može mnogo toga, sretno i ostalim finalistima od srca. Poseban i unikatan. Zasluženo. Bravo mr.Martin. Glasao sam za tebe a nakon onog Vice Vukova sam znao da ćeš postati The Voice, legendo pozdrav iz Opatije! Svi su bili stvarno predobri, ali Martin je moj favorit od prvog slušanja i opravdao je moje povjerenje...Svi dobri i predobri ali Martin je zakucao! Šteta što je gotovo. Još bi slušala Martina..posebna glazbena vrsta..jedan od rijetkih za kojeg bi i skladala..Nadam se što skorijem albumu da ga mogu slušati ponovo
Martin je čudesan mladi čovjek. Martin je nešto što je rijetko viđeno na hrvatskoj sceni i od samog početka nas je oduševio svojom autentičnošću i bojom vokala i bilo je očekivano da će biti the voice i više od toga. - bili su neki od komentara na službenoj Facebook stranici The Voice Hrvatska. 

Mladi 18-godišnjak iz Zagreba, imao je priliku surađivati s čak dva mentorska tima. Prvi korak na putu do vrha nove sezone The Voicea ostvario je izvedbom pjesme „My Way“ Franka Sinatre popraćenom napetim iščekivanjem posljednjih sekundi u kojima mu se, uz ovacije publike, okreću tri mentora te ga u nastavak natjecanja vodi Dino. Izvedba „I'll Never Fall In Love Again“ Toma Jonesa osigurava mu izravan prolaz u dvoboj s Markom Vukićem. Dvoboj, paralelno izvrstan duet, u „Let The Sunshine In“ iz mjuzikla „Kosa“ rezultira Martinovim prelaskom u tim Vanna.

Uz Vannino mentorstvo u prvoj emisiji uživo Martin Kosovec je senzacionalnom izvedbom pjesme „Tvoja zemlja“ Vice Vukova postao jedan od miljenika publike što se odrazilo i na internetske preglede i ulaskom u YouTube trending. „Unchained Melody“ Righteous Brothersa ga odabirom publike vodi u finale što se također odražava i na snimke njegovih nastupa koje su promptno skočile na prvo i drugo mjesto YouTube trendinga. Pobjedu u završnoj emisiji, 27. siječnja 2024. godine, osigurao je i proslavio uz klasik „Sjaj u travi“ Massimove grupe Dorian Gray, uz što je ponovo izvevši „My Way“ gledatelje podsjetio i na početak svog impresivnog puta ka vrhu ovog natjecanja.

VIDEO Gibonni iznenadio u TV prijenosu uživo i poslao poruku Severini: 'Mali smo narod. Tajne ne postoje'

Komentara 4

HA
Haha
11:17 28.01.2024.

Sjaj u tami, prekrasna izvedba i prekrasno sjecanje na Massima.

VJ
Veli Jože
15:50 28.01.2024.

Martin je novi Vice.👍

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
10:32 28.01.2024.

Pozdravlja na ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije