Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika promjena

Biste li je prepoznali? Pratitelji ne prestaju komentirati izgled glumice koju smo gledali u brojnim serijama

Foto: Instagram
1/5
27.01.2024.
u 21:00

U posljednje vrijeme mnogi na društvenim mrežama komentiraju izgled ove glumice koja danas ima 38 godina. Michelle se nedavno na te komentare osvrnula.

Michelle Trachtenberg, američka glumica domaćoj javnosti najpoznatija po ulogama u serijama 'Buffy: Ubojica vampira' i 'Tračerica'. U posljednje vrijeme mnogi na društvenim mrežama komentiraju izgled ove glumice koja danas ima 38 godina. Michelle se nedavno na te komentare osvrnula. 

- Zabavna činjenica. Ovo je moje lice. Nije pothranjenost, nemam problema. Zašto morate mrziti? Nabavite kalendar - napisala je. 
Sada je objavila i još jednu noviju fotografiju na kojoj joj oči izgledaju žuto, a to su primijetili i njeni pratitelji. 

 

"Michelle, izgledaš bolesno. Jesi li dobro?", upitala ju je jedna od korisnica, a ona joj je odgovorila: "Objasni mi kako izgledam bolesno. Jesi li izgubila kalendar i nisi shvatila da nemam 14 godina? Imam 38 godina. Baš tužno što ostavljaš takav komentar", napisala je. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Michelle je prije nekoliko dana pratiteljima poručila da nije bila na nikakvim plastičnim operacijama. 
- Nedavno sam primila nekoliko komentara o svojem izgledu. Nikada nisam bila na plastičnim operacijama. Sretna sam i zdrava. Provjerite sebe, mrzitelji.

Foto: Profimedia

No, pratitelji su joj pokušali objasniti da su zabrinuti za njeno zdravlje, jer žute bjeloočnice mogu upućivati na probleme s jetrom
- Stvarno ne mislim da je itko implicirao da si imala plastičnu operaciju. Općenito smo zabrinuti za tebe. Oči su ti žute, kosa ti se jako rijedi, izgledaš bolesno - napisala je jedna pratiteljica. 

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojim ćete trgovati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije