Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ČIZMAMA OD 12.500 kn

Marko Grubnić prošetao s majkom po gradu, i ona mu je ozbiljna konkurencija

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/2
02.05.2019.
u 22:38

S majkom je prošetao gradom, a njihove odjevne kombinacije nisu jeftnije. Krpice koje su nosili vrijede oko 50 tisuća kuna

Može se zaključiti od koga je Marko Grubnić nasljedio ukus za modu, barem ako je to suditi sa slika na Instagramu koje objavljuje.

Pohvalio se Marko svojom majkom i njezinim "balerina" lookom na Instagramu.

- Mama je bomba, Stvarno zgodna mama - neki su od komentara.

Stilist Marko poznat je po svom ekstravagantnom stilu odijevanja, a vidimo da njegova 59-godišnja ne zaostaje ništa manje za svojim sinom.

Mama Branka obukla je visoke čizme Balenciaga preko koljena s uzorkom leoparda, a one bome nisu jeftine. Stoje 12 i pol tisuća kuna. Da to ne bi bilo sve, tu je i Chanel torbica koja zaokružuje modnu kombinaciju. Torbica se može naći za 28 tisuća kuna, piše 24sata.

Sin Marko je pak na sebe obukao majicu Saint Laurent uz Amiri hlače koje su "samo" 11 tisuća kuna. Oko struka mu je Valentino torbica.

Marko često na Instagramu pokazuje i hvali svoju majku, a nerijetko i putuju zajedno.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke

Ključne riječi

Komentara 21

ZI
zip123
23:42 02.05.2019.

Karneval.

AM
ante_maja
22:44 02.05.2019.

šta pametno napisati,reći..

TO
toljaga22
23:03 02.05.2019.

prikaze i nakaze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije