Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zrnca mudrosti

Nikolina Pišek na Sejšelima pokazala zavidnu figuru i dijelila savjete

H&M isabel
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/6
02.05.2019.
u 08:00

Poznata TV voditeljica često putuje, a istaknula je da više uživa u gledanju zalaska sunca nego u gledanju Netflixa.

Nikolina Pišek Ristović dane provodi uživajući na Sejšelima, čime se prije tjedan dana prvi put pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Komentarima na Instagramu mnogi su pokazali oduševljenje figurom voditeljice koju rado pokazuje objavljivanjem fotografija u bikiniju, ali neki su ga i negativno prokomentirali. Naime, smatraju da je Nikolina ipak premršava.

 

Poznata TV voditeljica podijelila je svoja "zrnca mudrosti" i podsjetila da treba uživati u malim stvarima, kao što je zalazak sunca. Putovanja su njezina velika strast, a u njima najčešće uživa sa svojim najbližima. U raskošima Sejšela s njom se našla i Una Sofija, njezina najmlađa kći, čije slike Nikolina također rado dijeli s više od 70 tisuća svojih pratitelja.

Voditeljica ima dvije kćeri iz dva braka, Unu Sofiju te stariju kći Hanu koja studira medicinu u Edinburghu. U braku je s povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem od 2013. kada su se vjenčali na prekrasnoj lokaciji u Monte Carlu.

Komentara 2

ZA
zagi101
10:37 02.05.2019.

totalno nebitna osoba

BR
bree77
13:49 02.05.2019.

Koje savjete, kako gladovati i biti lijep?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije