Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju

Maja Šuput s obitelji krstari Jadranom na luksuznom brodu, a Nina Badrić joj je poslala ovu poruku

Foto: Instagram
1/9
25.07.2021.
u 18:20

Ovih dana njihov dom je postao luksuzni brod Adriatic King na kojem osmodnevna plovidba od Splita do Dubrovnika iznosi već od 7009.78 kuna.

Poslije odmora u Turskoj u luksuznom resortu D maris Bay u kojem noćenje za dvoje odraslih i malu bebu u ovom resortu košta od 8600 do 14.700 kuna, Maja Šuput je sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom nastavila odmor i sada plove našim Jadranom. Ovih dana njihov dom je postao luksuzni brod Adriatic King na kojem osmodnevna plovidba od Splita do Dubrovnika iznosi već od 7009.78 kuna.

Bloom je već odradio svoj let zrakoplovom, a sada će sa samo četiri mjeseca odraditi i prvo krstarenje i sudeći po videima i fotografijama koje Maja objavljuje maleni postaje ljubitelj putovanja na mamu i tatu. Nedjeljno jutro obitelj Šuput - Tatrinov provela je na Braču i Maja je podijelila na Instagramu fotografiju na kojoj je s Bloomom, a u komentarima joj se javila i Nina Badrić i napisala: I sad samo preko puta za Jelsu nešto trebam Blooma! Maja uživa u obiteljskom odmoru a u nedavnom intervju otkrila nam je koje osobine bi voljela da Bloom naslijedi od nje i Nenada.

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas. - rekla nam je.

Ključne riječi

Komentara 43

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:54 25.07.2021.

Napišite roman- kako se od jedne trećerazredne pjevačice može napraviti zvijezda?

AS
Assay
18:52 25.07.2021.

Nikog nije briga.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:00 25.07.2021.

Što godine više idu, Majine su usne sve veće. Zašto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije